onsdag den 29. april 2009

Sitcom retrospectives

Det er fredag pågældende dag. Hvad er din?

Damian J. Thomas ønsker at vide:

Hvorfor har TV-serie spilde min tid med tilbagevirkende episoder? Nogle episoder blot vise dele af den samme ting, jeg allerede har set. Var nogen, som lederen forfatter, på ferie denne uge?

Retrospectives er en billig måde at udfylde et sæsons værd shows. De generelt klarer sig godt i ratings. Og netværk fremme crap ud af dem.

Et af de mest gruopvækkende oplevelser i mit liv indebærer en retrospektiv. Jeg tog en MRI (allerede et hjerte tromler bestræbelse). Spejle blev oprettet i røret, som er tilladt for patienter at se et tv. Så der var jeg, claustrophobic, ikke lov til at flytte endnu en tomme, for 45 minutter, tvunget til at se THE retrospektiv.

År siden jeg sat en sitcom pilot, til NBC. Da det blev tid til spørgsmål ét net whiz spurgte (i lige ansigt endnu): "Hvad er den første episode af sæson syv?" Jeg plukkede min kæbe off gulvet og sagde: "Klippet viser med alle de klassiske øjeblikke fra de første seks år. "Jeg ønskede at tilføje, men ikke:" Hvad fanden tror du, er det første viser for sæsonen syv? Hvordan fanden skulle jeg vide det? Er du sindssyg? "De har ikke købe showet.

Retrospectives er fantastisk til forfattere. De får royalties for enhver klip anvendes fra deres episoder. Min partner og jeg renses op på mash og Cheers. Jeg tror på Cheers de brugte noget i retning af 25 i vores episoder. Efter dette, når som helst i skriftlig værelse vi var gået i stå på en historie på Cheers Jeg ville sige: "Lad os bare skrot dette og gør noget andet klip show!"

Vi var der i løbet af mask retrospektiv og selv om det var billigt at producere det krævede fem gange indsats fra vores side at sætte det sammen. For en måned hver aften, efter vi har afsluttet vores skriver vi kørte til en produktion hus i Hollywood og screenet episoder indtil midnat eller 1 AM. Så kom den umulige opgave at nedslagning syv års store højdepunkter i en udvidet episode.

Et yderligere problem er fastlæggelsen af formatet for klip. Der er wraparound tilgang. Dette kan være et reelt Dicey. Jeg husker en række fik omkring dette problem ved at have deres karakterer blive bestjålet. Mens bundet sammen i køkkenet, til at videregive den tid (som alle er bundet familier gør) de begyndte reminiscing. "Hey, kan huske den tid, du har ødelagt bil?" Og de vil vise klip. Smooooth.

I dag viser en tendens til at styre væk fra at listig enhed. På Cheers vi fandt den støbt ud af karakter og læg dem på et panel. De besvarede en moderator's spørgsmål, og vi brugte clips til at støtte disse svar. Andre viser bruge lige strengt klip bindes sammen af grafik eller voice-overs.

En tendens jeg mærke det seneste - disse retrospectives vises hurtigere og hurtigere. Det plejede at være, du ville ikke engang tænke på at gøre et klip viser før 100 episoder. Nu er det at komme til, hvor klip viser kommer som en fejring af at få samlet op til bagsiden ni.

En dag jeg vil have til at sammensætte et klip viser i denne blog. Forskellige sætninger fra forskellige stillinger. Vent et minut. Jeg kan sige, jeg gør, at lige nu. Ja, velkommen til min retrospektiv post.

tirsdag den 21. april 2009

EPO regel aendringer: obligatoriske svar paa soegningsrapporter

Patent Baristas bemærker regler ændringer på EPO, herunder

Obligatoriske reaktion på Europa søgningsrapporter

På nuværende tidspunkt en ansøger ikke har til at besvare enhver søgning rapport, som EPO spørgsmål. Men dette vil ændre sig, når de nye regler træder i kraft. [1. april 2010]

Fra denne dato ansøgeren bliver nødt til at reagere på indsigelser i den udtalelse, der ledsager en europæisk søgning rapport. Dette gælder for udvidet søgning rapporter, rejst på de europæiske patentansøgninger, der indgives til EPO, og supplerende søgning rapporter, der rejses i den europæiske regionale fase af en PCT ansøgning hvor EPO ikke var det International Search Authority (ISA).

onsdag den 15. april 2009

Ahoy Hoy

Jeg er lige trådt ind i en fotokonkurrence for at vinde $ 50 KB at gå skyde noget, jeg ønsker overalt. Gæt hvad jeg valgte? Morbid Americana! Hvis du kan lide, hvad jeg gør her, skal du klikke på for at stemme for min idé. Du er nødt til at logge ind for at bevise du ikke er en robot, men det tager kun et øjeblik.

Jeg trådte meget sent i projektkonkurrencen - det ender Friday, April 3, så jeg har virkelig brug for at få afstemningen ud. (Du skal bare klikke på PIC IT.) Please dele dette med alle andre, der vil hjælpe, via kvidre, Facebook, message boards, uanset. Tak!