fredag den 31. juli 2009

Trouble gaere

tirsdag den 21. juli 2009

Skadeserstatninger vinde for S Korea baby swap

En sydkoreanske moderen, der har forladt hospitalet med det forkerte barn efter fødslen mere end 16 år siden har vundet nogle $ 56.000 (£ 34.000) i skadeserstatning.

Konen var uvidende om hospitalet 's fejl indtil sidste år, da hun fandt sin datter ' s blodtype umuligt kunne matche hende eller hendes mand 's.

Tests viste pigen ikke var hendes, og det var derefter opdagede, at en sygeplejerske havde uheld byttes børnene.

Seoul Central District Court afslået en anmodning om at se den anden pige 's-fil.

Det citerede det er nødvendigt at beskytte personlige oplysninger.

Kvinden, der fødte på et hospital på GURI, Gyeonggi-provinsen i 1992 ønskede at se den medicinske fil at spore hendes biologiske datter.

Den domstol beordrede hospital til at betale skadeserstatning til moderen for psykiske tab, Korea Herald rapporteret.

"Hospitalet bærer ansvaret for at træffe passende pleje af nyfødte og for at vende tilbage hver ret forældre," sagde domstolen i sin kendelse.

søndag den 19. juli 2009

McNae forfatter: Action behovet for at standse domstol rapportering tilbagegang

Der er et alvorligt behov for forskning til at undersøge og eventuelt vende den stigende tilbagegang i retten rapportering på tværs af landet, en medielov foredragsholder har advaret.

tirsdag den 7. juli 2009

Kaffe "kan vende Alzheimer 's '

Drikker fem kopper kaffe om dagen, kunne ændre hukommelse problemer ses i Alzheimer 's sygdom, amerikanske videnskabsfolk sige.

søndag den 5. juli 2009

Michael Jackson: hvad gjorde hans hjem sige om ham?

Michael's elskede Neverland: fabelagtig eller fejlkonstruktion?

De $ 100.000 om måneden hus i LA, at Michael var udlejning, da han døde
Mere Neverland ... men min favorit del af hjemmet er lunefuld Walt-Disney-esque ur landskabsarkitektoniske ud foran (se nedenfor)

Jeg må indrømme, jeg elskede Jackson kaldet Janet mere end Michael - ikke sikker på hvorfor. Jeg tror Michael's one-handske ting altid gav mig den snigende heebies (dog ikke så meget som boblerne den chimpanse ting eller bizarre næse job ting). Jeg er ked af hans død og føler især synd for hans tre børn, og naturligvis Janet. Jeg har aldrig kunnet Michael's følelse af personlig stil - det var alt for tinsoldaten, en handske, dårlig rødt læder for minen. Jeg tror, at hans stil huse er lignende - grandiose, CopperArt-ish og bare en smule yick. Michael's vigtigste hjem var Neverland, en sydlige Californien Ranch, som var en del forlystelsespark / del dyr i zoologiske haver, som han måtte forlade, da han kæmpede gæld og kan ikke længere råd til de millioner forpligtet til hvert år at vedligeholde sådan en fejlkonstruktion. Huset skulle være afskærmet, men bankfolk holdes gør last minute tilbud, og det har stadig ikke solgt. Neverland er hvor Michael ønskede at blive begravet (selvom nogle rapporter siger han vil blive "plastinated ', ligesom hans kæledyr chimpanse) så måske det er det hus, der bedst afspejler den " rigtige "Michael Jackson. Michael's lejet Holmby Hills hus - det sted, hvor han døde - har at hideously American prestige se, at netop reeks af "it's-mere vigtig-til-look-rig-end-er-style ". Jeg kan godt lide at tænke den ydmyge to-værelses hus i Gary, Indiana, hvor Jackson Five voksede op er det hus, der siger mest om Michael Jackson. Det er ydmyg, det er ærlig, og det ved, hvad det står for. Hjem havde han senere i sit liv ikke kun fremvise de whacky over den sanger, men synes at afspejle hans problemer, også. Hvis hjem er, hvor hjertet er, så som hjem er i Jackson hjerte?
A 1973 photo shoot "på home " med Michael Jackson - han havde forladt Gary som derefter

Den ydmyge hus hvor Jacksons rejst deres børn i Gary, Indiana
Relaterede historier:
Inde Neverland
Cute billeder af Neverland

Billeder: Mjsiteand Splash