søndag den 5. oktober 2008

bpr.dk

bpr.dk har en internet hjemmeside som udelukkende har til formål at levere kontakt håndværker og forbruger imellem. bpr.dk simplificerer den tidskrævende proces, som bygherren er nødsaget til at gå igennem når han / hun henter tilbud fra specialister. Bare beret om din opgaveforespørgsel én gang. 3 forskellige og uafhængige firmaer kontakter dig for at aflægge et tilbud.
Servicen fra bpr.dk er 100% fri for omkostninger og ingen vil forsøge at tvinge dig til at indgå en aftale. Det er med tiden blevet yderst populært at skaffe håndværks prisoverslag på internettet. Indtil dags dato har det været reglen, at man selv kontakter specialisterne hver gang man har en opgave, der skal varetages. Såfremt denne fremherskende udvikling fortsættes bare nær ligeså hurtigt, som vi har set det de seneste år, vil den gamle måde i løbet af ganske kort tid være slut. For i fremtiden er det sådan, at det er samarbejdspartneren som kontakter dig.

Det er ofte en besværlig opgave at tage kontakt til konkurrerende fagmestre bare for at frembringe flere konkurrerende prisoverslag at sammenligne.

Bare at få kontaktet nogle håndværkere med tid nok til at tage og klare dit spørgsmål kan være et større arbejde

bpr.dk er dem der kan hjælpe dig med at skabe forbindelsen mellem håndværkere af enhver art og de folk, som står og har brug for deres kunnen.

Det sker på den måde, at man beskriver opgavens omfang og karakter en enkelt gang på hjemmesiden bpr.dk, og så skal man ikke foretage sig andet.
I løbet af kort tid vil du blkive kontaktet af 3 uafhængige eksperter, som hver især ønsker at se på opgaven og give et tilbud.

Så udvælger du budet, som dækker dit behov på den måde, som passer dig bedst.
Det skal dog lige tilføjes at det er uden bundne aftaler at frembringe opgavetilbud på bpr.dk, så du skal ikke føle dig tvunget til at underskrive handelen.
Desuden er det bekostningsløst at hente et håndværks prisoverslag hos bpr.dk, fordi virksomheden må betale et symbolsk beløb som går til dét, at være indordnet systemet. Folk ville så frygte at arbejdsstyrkerne tillægger beløbet fra dette abonnement i den anden ende, men sandheden er imidlertid en anden. Alle tilknyttede fagfolk har accepteret at man, som bygherre, vil modtage tre sideløbende og konkurrerende tilbud. Med dét i baghovedet tilbyder de den mest attraktive pris de er i stand til, da de ønsker at blive udvalgt.

Faktum er, at denne fremgangsmåde hjælper med til at sikre at arbejdet udføres både enklere og på bedre vilkår for konsumenterne. Ekspertens fordel ved metoden ligger i de flere job han kontaktes om, sammenlignet med den gamle metode, hvor konsumenten normalt søgte efter arbejdsstyrken ved hjælp af lokal håndbogen. Denne, hvilken han for øvrigt på lige vis måtte betale en pris for at blive præsenteret i. For arbejdsstyrkerne er dette lig med en helt målrettet markedsføringsmetode, i forhold til at købe reklamer i telefonbogen, de gule sider og den slags. På bpr.dk kan man frembringe diverse tilbud fra malerfirmaer, tømrerfirmaer, murervirksomheder, smede, gartnere, brolægningsvirksomheder, tagrenovatører, arkitektfirmaer, og stort set alle andre almindelige håndværksmæssige brancher, men også bogholdere, jurister med mere. Et stigende antal nye arbejdsgrene kommer til løbende, så man kan jo altid forsøge sig. Det er jo fri for beregning og uden tvungne aftaler.