onsdag den 26. august 2009

Masse artikel Control Review - Kan det betale sig at Brug Masse artikel Control?

Én af de nemmeste måder at søge ud af trafik til dit websted er ved artikel markedsføring. Det er ikke den hurtigste, men det er behageligt og nærige. Mens du er åbning forberedende inden for internet markedsføring ansvar, du har brug for ting, så det er behageligt og miserly.If du \ 're uanset hvor gerne jeg var mens jeg på sporet vist, du tillader allerede blæst din plan frustrerende at søg dit website er bygget, handel alle bøger under solen, og du sandsynligvis stadig Haven \ 't h. ..

tirsdag den 18. august 2009

Suicidefood Bestil Rapport: slutspil

Suicidefoodism er ikke kun for tobak-farves hillbillies med paunchy overalls længere. Nu, selv de mest alvor earthies kan påberåbe sig de \ "fødevarer \" dyr gør det hele for os.

Notere: [Røget laks] smager så godt. Jeg vender tilbage til køleskab, åbne den, trækkes ud af mere laks. Det siger ... \ "Husk købet. \" Jeg spiser mad. Luk døren. Prøv ikke at tænke på det.

Jeg går tilbage igen. Jeg husker rovdyr-byttedyr købet: Hvis du spiser kødet af en anden, skal du tage ansvar for en fortsættelse af sit samfund. Jeg åbner køleskabet. Spise mere.

Denne gang laksen siger noget andet til mig: \ "Jeg ved, du ikke bryder dig om at dræbe. Hvis du hjælpe tage de dæmninger, som vil hjælpe os overleve. Derefter kan du dræbe og spise alle de laks, du ønsker. Vi vil selv springer ud af vandet og ret til, hvor du venter. Du vil ikke føle sig dårligt om at dræbe os, fordi du har hjulpet vores samfund. Vi vil gerne gøre det for dig, hvis du vil hjælpe os overleve. \ "(understregning tilføjet.) Dette uddrag stammer fra Derrick Jensen's provokerende slutspil, bind 1: Problemet med Civilization (Seven Stories Press, ISBN: 978-1583227305).

Af alle arter af suicidefoodists, vi finder de fromme, som er forbundet til Natur typer hårdest til mave. Deres artisanal kød! Deres øjenvidne regnskaberne for slagtning og butchery! Den dybe forbindelser de forestille sig med dyr de skære op med ærbødig knive og gafler! De har opnået en nærmest hellig status, at den blotte Veganer-med sin perverse vilje til at lade dyrene blive-aldrig kan håbe på at forstå. Endnu en gang enfolded i omfavnelse af livets grundlæggende styrker, \ "bevidst eaters \" er de sande animalsk bejlere.

For dem alle, den besked af de dyr, der aldrig er en enkel og rationel, commonsense en: \ "Du må ikke dræbe mig eller min type. \" Nej, det er altid en besked, der tillader dyret-plejere-om at fortsætte som før, hvilket gør, men et par indrømmelser: Køb dit kød fra dette eller hint slags leverandør, støtte fjernelsen af disse eller de dæmninger, give takket før du spiser.

Hvorfor ikke nedbryde dæmningerne, krat luften ren, genbeplante skovene og derefter-det bliver en vanskelig opgave, og så være opmærksom-ikke spise de fisk, når alt kommer til alt? At spise dem med den begrundelse, at du kun gør deres bud er ren solipsism. Denne \ "lejlighedskøb \" Jensen taler om: "der kom op med det?

Og denne \ "community \" dyrene sagde at holde i så henseende? Vi siger, hvordan kan der være et samfund uden individer? \ "Dræb mig! Dræb os alle! Just skåne vores samfund! \" I denne udformning, dyr vil offer for et princip, hvilket viser sig at være mere avanceret end de fleste af os.

Desværre er vi i besiddelse af den forgiftede tankerne af \ "civiliserede, \", men vi lettere kan forestille sig taknemmelighed af dyr, der har været sparet vores gori ærefrygt og venstre alene helt. Men for alle deres ære af dyr, de neo-traditionelle aldrig synes at huske på, at dyr har en interesse i at finde komfort og sikkerhed. I at bruge deres sunde organer. I at være i live.








Addendum: Er andres mindet om dem, suicidal hvaler af yore?

Næste Selvmord Mad session: Op, op, og væk!

onsdag den 5. august 2009

Lieberman vows at holde op, hvis der opkraeves

Israelske udenrigsminister Avigdor Lieberman har sagt, at han vil træde tilbage, hvis der opkræves over korruption påstande.

På søndag politiet anbefales at skulle stå over for afgifter. Beslutningen om at forfølge sagen nu ligger hos Attorney General.

Hr. Lieberman har konsekvent nægtet enhver forkert gør og siger undersøgelsen er politisk motiveret.

Beskyldningerne mod hr. Lieberman vedrører bestikkelse, hvidvaskning af penge og vanskeliggøre retfærdighed.

"Jeg er overbevist om, at næste år, og i to år er jeg også stadig vil være udenrigsminister"


Avigdor Lieberman

Profil: Avigdor Lieberman

"[Hvis Attorney General] beslutter at anklage mig efter at have hørt mig ud, jeg vil træde tilbage som udenrigsminister, og inden for de næste fire eller fem måneder, jeg vil slutte som et medlem af parlamentet," Mr Lieberman sagt.

Men han tilføjede: "Jeg er overbevist om, at næste år, og i to år er jeg også stadig vil være udenrigsminister."

Anklagerne menes at relatere til et selskab, der drives af hr. Lieberman 's datter.

I april - dage efter at være blevet taget i ed som udenrigsminister - Hr. Lieberman står mere end syv timer i politiets forhør over beskyldningerne mod ham.

Frimodig

Udnævnelsen af den åbenhjertige Hr. Lieberman, 51, allerede var blevet opfattet som kontroversiel.

Han har tidligere sagt, at Israel ikke er bundet af en USA-støttet aftale fra 2007 at nå en fredsaftale med palæstinenserne, og det israelsk-arabiske parlamentsmedlemmer, der mødtes Hamas bør gennemføres gerne nazistiske kollaboratører efter Nürnberg-processerne.

De moldoviske født politiker fortalere swapping dele af israelsk-arabiske befolkede område i Israel med israelske løsning blokke på Vestbredden.

Palæstinensiske embedsmænd har beskrevet ham som en "hindring for freden".

Han fører Yisrael Beiteinu (Israel Vores Hjem) - det næststørste parti i det regerende koalition og den tredje-største i parlamentet.

Den part trækker en stor del af sin støtte fra millioner jøder, der tog til Israel efter Sovjetunionens sammenbrud i 1991.