torsdag den 24. december 2009

Opbygning af et Billige Home Theater

Med den nuværende økonomi, finde de fleste af os selv kort på kontant hver måned. Dette udmønter sig direkte til at skære ned på at gå ud og gøre ting, vi alle plejede at gøre. En ting jeg går glip af i dag er at gå ud til film. Jeg plejede at nyde at gå til film, lyd og billede lavet du føler at du var i filmen. Sandheden er jeg egentlig heller ikke glip af det mere. Jeg har en stor opsætning i min stue, at konkurrenterne min gamle biograf oplevelser.

Det bedste er, det var ikke alle så dyrt. Og det behøver ikke at være for jer begge. Den første ting du skal tænke på er et budget. Du ønsker måske at sætte nogle penge til side, eller splurge og betale det ud senere. Sandheden er, hvis det setup du går med så film og tv mere fornøjeligt, vil du spare penge på at gå ud i det lange løb. Hvorfor ikke bare blive hjemme?

Næste er, hvor du skal begynde? Det hele afhænger af, hvad du har nu. Hvis du har et godt tv, alt hvad du behøver at bekymre sig om, er dit surround-sound, og DVD. Hvis du har en god surround setup (5.1 eller bedre) alle dine efter, er en dejlig HDTV. Lad os sige af hensyn til argumentet om vi starter fra bunden. Lad os starte med det tv. Takket være hurtigt udviklende teknologi, kan du nemt få en flot LCD-setup stor nok til din stue på under en storslået.

Større er ikke altid bedre. Hvis din stue er lille, behøver du ikke noget for stor. Hvis du er nødt til at dreje hovedet på alle at se hele skærmen, det er for stor. Plasmaer er ok, men LCD-skærme er mere pålidelige. De er også billigere end lysdioder, der har overtaget topplacering på kvalitet. Find en kvalitet hjemmeside, og ikke gider med den store boks butikker, langt bedre tilbud kan findes online.

Næste er sund. Fuld opsætninger er et godt valg, hvis du ikke har noget lige nu. Du behøver ikke at bryde banken til dette heller. 7,1 regler denne kategori, men igen, takket være udviklingen i teknologi, mindre opsætninger som 5.1 er langt billigere end før. Jeg vil anbefale at købe en receiver / forstærker og derefter få en højttaler pakke. Gå navn mærke på denne (Sherwood, JBL, MTX, RCA, Samsung, Panasonic) Bare fordi du finder en 5,1 for $ 60, betyder ikke, det er noget godt. Der er masser af gode fuld opsætninger med dvd-afspillere, der fungerer som modtageren også. Jeg kender et websted, der har et RCA-system for omkring 150 dollar.

Hvis du allerede har en modtager, de har en MTX højttaler pakke til $ 165, der lyder fantastisk. Hvis du ønsker at gå hele ud, jeg fandt også en Samsung 7,1 system med blu ray afspiller til under $ 1000. Dette retails for et $ 1.400. Hvis du har de ekstra penge, et godt sæt gulv højttalere, satellit-højttalere (bageste højttalere), center højttaler, og en modtager, er vejen at gå. Jeg håber, dette hjælper nogle mennesker får nogle større nydelse ud af deres eget liv. Jeg har to børn, og ikke får så meget som jeg vant til, men jeg nu nyder at være hjemme mere end nogensinde.

http://www.BestOnlineDiscounts.net
Vi er din online kilde til GPS, Home Theater, Surround Sound, bærbare computere, spilkonsoller, og meget mere! Vi nemt slå priserne på den store boks butikker, og nu tilbyder gratis forsendelse på alle ordrer.

Artikel Kilde: http://EzineArticles.com/?expert=Patrick_McInerney

onsdag den 23. december 2009

Efteraar Mood for Your Home

med Lee Jofa's \ "Nolita \" indsamling fra Groundworks division - den mere nutidige stof tilbud fra Lee Jofa. Rich, varm og inspirerende farvepalette - præcis, hvad Gypsy ... [[Det er et indhold resumé kun. Besøg min hjemmeside for fuld links, andet indhold, og meget mere! ]]

søndag den 13. december 2009

Er dette underholdningscenter ser bekendt ud? Dette generelle mønster er blevet meget populær i de senere år, dog med den stigende popularitet af flatpanel LCD-og plasma-TV, er denne konstruktion bliver forældede.

LCD-skærme bare don \ 't passer godt i disse gamle underholdningsdistrikter. LCD-skærme er rektangulære grund af deres widescreen natur, og disse indhegninger er, for det meste, firkant. Plus, er ting, bliver mere og mere strømlinet. En omfangsrig underholdningscenter som dette er bare malplaceret.

Så hvad kan du gøre med noget som dette? Nå, kan du forsøge at sælge det, men disse er alle over Craigslist sidst. Jeg kunne ikke \ 't slippe af med mine med bare $ 20, og det var i temmelig god stand. Efter at jeg opgav at forsøge at sælge det, besluttede jeg at gøre det til et projekt ...


Som du kan se, er dette underholdningscenter har et bundareal med indstillelige hylder (glaslåger er ikke vist i dette billede), et center inden for tv, smalle hylder lige til højre for tv-området, og en sidste hylde over TV-området (hylde ikke vist).

Ved at ændre på designet, blev den egentlige udfordring, hvordan man arrangere det således, at spånplader ikke ville blive vist. Problemet er, at det \ 's ikke massivt træ. It \ 's spånplader dækket af et tyndt træfiner. Det er virkelig begrænset mine muligheder, da næsten alle skære ville efterlade en udsat kant. Jeg gjorde ikke \ 't vil rode med at købe edgebanding og forsøger at matche pletten.


At gøre en lidt lang historie kort, endte jeg dybest set slippe toppen og ned til lige over det nederste hylde området. Det eneste, jeg virkelig skulle gøre, var delvist adskille det, vende det på sin side for at gøre en klippe, og derefter skære den side trim i passende længde. Jeg tilsluttede øverst til resten af det med nogle dyvler, således at der ikke er udsat trykknapper.

I \ 'm virkelig tilfreds med det endelige produkt. Det har en meget renere udseende, og det \ 'sa meget nemmere at flytte (det tidligere var virkelig tung). Hylderne gøre en stor bogreol, og der er stadig masser af plads til at gemme alle de tv-relaterede elektronik. Nu vil jeg bare brug for en LCD-skærm til at sidde på toppen af det ...

tirsdag den 8. december 2009

Switch T-Shirts

Nye Switch t-shirts er kommet! Tilgængelige @ SW AJAJX og skifte PICKERING