fredag den 29. januar 2010

Om sikring af Ben Nelson's afstemning

fra Washington Post:

Nelson også sikret sig fuld og permanent føderal finansiering for hans tilstand at udvide MedicAid berettigelse til at enhver under 133 procent af den føderale fattigdomsgrænse. Lovforslaget vil kræve, at alle stater til at gøre det, men Nebraska alene ville ikke være forpligtet til at betale en del af de ekstra udgifter efter 2016. Og han vandt indrømmelser for nogle nonprofit forsikringsselskaber og for udbydere af supplerende Medicare dækning fra en ny forsikring skat, og han var i stand til at rulle tilbage nedskæringer på sundhedsområdet opsparingskonti.

Forfatningsmæssige?

Bob Park havde en anden bemærkning om sundhedspleje regningen:

Sen Tom Harkin, Iowa demokrat også kendt som senator Bee Pollen, kunne ikke lade Health Reform Bill gå igennem uden en bestemmelse mandat, at forsikringsselskaberne tilbagebetale alternativ medicin udbydere. Det var Harkin, vil du huske, der var ansvarlig for skabelsen af det nationale center for komplementær og alternativ medicin (NCCAM), tvang Harold Varmus at træde tilbage som leder af NIH. NCCAM har ikke fundet nogen kur, men det har gjort et troværdigt stykke arbejde for at anvende strenge placebo-kontrollerede dobbeltblinde undersøgelser for at påvise, at en naturmedicinen efter den anden er fuldstændig ineffektiv. Formentlig vil den alternative medicin udbydere skal tilbagebetales for anvendelsen af placebo-effekt.

tirsdag den 26. januar 2010

Oprettelse af et farveskema

Jeg tog ikke tid til at spørge Sharon Boggon (en stor fiber kunstner i Canberra, Australien, hvis du ikke kender hende), hvis jeg kunne bruge hendes fotografi af farverige trash bins i New Zealand, så vil bare lade det være tilstrækkeligt at fortælle om en stor støtte for at gøre et farveskema.

Du kan se dette på hendes blog PINTANGLE, og også gå direkte til webstedet her: Kuler Gå tage et kig! Jeg har planer om, at jeg selv lege med det en smule - fascinerende, det er.

I \ 'm viser disse zinnias, da dette er den slags ting, jeg kigger efter, når planlægningen farve staalindustrien af min egen - jeg vil prøve den på Kuler ting, tror jeg. Hvad sjovt!

tirsdag den 19. januar 2010

Hvorfor Health Insurance Spoergsmaal til Rural America

Sygesikring reform er ikke bare et bymæssigt område. Faktisk ansat siden landdistrikterne Amerika er hjem for en højere procentdel af selvstændige mennesker, og med færre leverandører på mange områder, sundhed reform er endnu mere kritisk uden for vores byer og forstæder.

National Farmers Union har støttet reformer af sundhedssektoren.

Sekretær for landbrug Tom Vilsack forklarer, hvorfor problemet er så vigtigt for landdistrikterne amerikanerne.

torsdag den 7. januar 2010

September opblomstringer

Sommer brat stopper om en uge siden her på Long Island. Antydninger af efteråret kan findes i haven. Det er en af mine foretrukne gange for at være uden for (ok, jeg altid gerne være uden for ...)

Her kan du se hvor dejlig den blomstrer på Sedum 'Lynda Windsor' fade til en mursten rød farve. Jeg elsker kombinationen af dem, og de sølvblå løv i Rue.

En ting jeg aldrig lagt mærke til før i tiden var, hvordan dejlig løvet farver op på Oenothera "Cold Crick '. Brilliant falder farvede løv på en god helårs er sådan en pæn bonus.

Selv nogle af de Monarda er begyndt at udstille en rødlig rødme på løvet. Jeg ved, jeg burde skære de døde dyr ud, men de også kan føje til falde scene.

Det Liriope er virkelig sætte et show i år. Folk aldrig ønsker at købe dem i foråret, men lige nu de ser så flot og nydeligt, meget bedre end mange af de trætte planter i haven.

Ajuga er helt tilfreds med den køligere temperaturer. Disse voluteers dukkede op og har virkelig depened i farver nu. Jeg sikker på, elsker disse anlæg frivillige.

Denne eftermiddag var jeg i en sådan lugning vanvid. Det var mere som lugning i beserker tilstand. Pludselig bemærkede jeg en excrutiating smerter i min fod. Boy er jeg træt af at blive stukket. Denne gang var det på min mund, og jeg kunne ikke gå tilbage til huset for at få nogen antihistimines i et par minutter. Jeg virkelig ønsker at komme til banen og gå 5 eller 6 miles i aften, håber jeg kan få mine sko på.

I denne uge har jeg planer om at opsplitte et ton af Hosta. Jeg vil prøve at huske at tage masser af fotos. Det lykkedes mig at tage et dejligt billede af en Platycodon (ballonen blomst) pælerod. Det var bare lagt ud på min Melanie's Stauder blog.

Fra for at se, om det sneaker virker.



tirsdag den 5. januar 2010

Kontrabas og el guitar

Når du bruger www.soundsourze.com er du altid sikret to ugers fuld returneringsret og hurtig afsendelse. Uanset om du er ude efter trommestole, indspilningstilbehør, guitartilbehør, undervisningsbøger, kontrabas, piano eller basser, kan http://www.soundsourze.com levere det.
Prøv at begynde søgningen hos Soundsourze, når du skal til at lede efter en violin.
Dit instrument kommer naturligvis sikkert til dørs, fordi de gør en masse ud af at indpakke varerne ordentligt.
Det er enkelt og bekvemt.

Når du bestiller dine musikinstrumenter via http://soundsourze.com får du per definition en fortrinlig kvalitet, bedste service og desuden konkurrencedygtige priser. Ligegyldigt om du er virkelig rutineret eller total nystartet, har www.soundsourze.com instrumentet til dig.

søndag den 3. januar 2010