fredag den 29. maj 2009

Boondoggle i Prince George's

Kommentar: Det er uheldigt, at Post ikke navnet alle de ansvarlige embedsmænd, så den brede offentlighed vil vide præcist, hvem skylden for både spild af penge og den ekstra dårlig omtale for vores amt.

Boondoggle i Prince George's; Omkostningerne ved at opgive en skole kontorer planen.
Post, den 25. maj 2009 (Editorial).
Komme med penge nok til at finansiere uddannelse har længe været en kamp i Prince George's County, hvor en skat cap grænser indtægter. Så det er endnu mere maddening at $ 11 mio frittered væk på en planlagt skole hovedkvarter. Dette kolossale spild af offentlige midler bør medføre skole embedsmænd og statslige lovgivere - som alle er skyld - til at foretage nogle alvorlige sjæl søgning.

Bestyrelsen for Uddannelse stemte i sidste uge til at bakke ud af en $ 36 mio lease-købsaftale for Washington Plaza office kompleks i Upper Marlboro. Om at fornægte behandle vil pådrage sig en bøde på $ 4,8 millioner, hvilket bringer systemets samlede omkostninger i husleje og andre udgifter til $ 11 millioner med, som et bestyrelsesmedlem observeret, "intet at vise " for det.

Bestyrelsen havde ikke noget valg: De Maryland Generalforsamling, prodded af lokale senatorer og delegerede, vedtaget lovgivning, der ville have tilbageholdt millioner af dollars i offentlige skolesystem støtte hvis bestyrelsen fortsatte med projektet. Lovgiver mente, at pengene ikke kan retfærdiggøres på grund af den hårde økonomiske tider, der var årsag fyringer af county arbejdstagere og andre nedskæringer.

Måske de har et punkt om det kloge i virksomheden projektet på nuværende tidspunkt, men det er svært at se, hvad de ved deres andet-guessing. I betragtning af, at $ 11 millioner er lidt mindre end en tredjedel af de samlede anslåede udgifter, ville det ikke have været smartere at gå videre med projektet? Ingen bestrider, at den nuværende administrative kontorer er i dårlig stand eller at der er fortjeneste og omkostningsbesparelser i konsolideringen faciliteter spredt over hele amtet. Vil embedsmænd se tilbage på 10 år og ønsker de havde handlet anderledes? Det er interessant at bemærke, at planerne Frederick skole embedsmænd for et lignende projekt til hus administrative kontorer ikke var årsag til den lovgivende magt til at intervenere.

Ingen tvivl om, det er til dels på grund af den måde Frederick embedsmænd bygget offentlig støtte til deres projekt. De Prince George's bestyrelse, i modsætning, ignoreret rådgivning fra daværende forstander John E. DEASY Formand for yderligere studier, thumbed sin næse på indsigelser fra amtet tjenestemænd og ikke gjort sig nogen anstrengelser for at inddrage offentligheden i sin afgørelse. At der ikke var nogen støtte til denne beslutning er bestyrelsens skyld. Alt for dårlig county skolebørn er nødt til at betale prisen. (Posted 25 mai 2009)

fredag den 22. maj 2009

Vodacom er opfoert trods protest

Sydafrika 's største mobiltelefon firma, Vodacom, har gjort sin debut på Johannesburg børsen.

Det kom dagen efter en domstol kastede ud et forsøg fra Fagforbund Cosatu at blokere prospektet.

Aktierne åbnet kl 59.50 rand hver ($ 6,90; £ 4,51) og steg til 63,10 rand, før den kan falde tilbage til 59.30.

Prospektet er en del af en bredere aftale, som øger britiske firma Vodafone 's aktiepost i selskabet fra 50% til 65%, til en pris på 22.5bn rand (£ 1,4 mia; $ 2.1bn).

Vodafone købte de 15% af aktierne fra regeringen kontrollerede Telkom, der nu tilbydes de resterende 35% af sine aktier til investorer.

Halvdelen af Telkom aktier på markedet bliver frit handles, og den anden del bliver afholdt af fondsforvaltere.

BBC 's Karen Allen i Johannesburg siger Vodacom sell-off var blevet et symbol på de politiske udfordringer, som formand Jacob Zuma, hvis allierede i fagforeningerne og det kommunistiske parti var imod den aftale.

Cosatu havde indvendinger mod en udenlandsk virksomhed at tage et flertal af aktierne i en af landets 's største virksomheder.

Vodacom løber mobilnet i fem afrikanske lande.

Russell Loubser af Johannesburg Securities Exchange (jse) sagde, at det var en "højt respekteret virksomhed" for investorer at tilføje til deres porteføljer.

fredag den 15. maj 2009

Speedy's Grill Inc.

Meget har ændret sig siden vi tjent i militæret .* Vi har ikke haft geografiske betegnelser ud af ensartet, rollerskating gennem rod, levere deres venner (og sød te) på en bakke. Det er en helt anderledes boldspil nu.

Vi ved ikke, om svine waiter skated i fra National Guard armory en sparsomme 2.5 miles fra Speedy's, men vi kan ikke rabat muligheden for, at der ud over at være ude af ensartet, han er AWOL.

Men sådan er det jo det. Hvad fik os så pågældende er ikke at lade hånt om reglerne og regs. Det er upending af militærets code of honor. Hvor er den korpsånd, der udgør rygraden i alle kampene enhed? Denne dogface har vendt ryggen til deres kolleger, der betjener dem op som så meget kanonføde.

Men måske er der mere gang i henhold til nævnte garnison cap-en plan for at pådrage sig sin egen straf, måske? Er, at hvorfor han modarbejder moral så ihærdigt?

* Denne erklæring er et retorisk trives alene.







Næste Selvmord Mad session: Hvad er det ged op til?

onsdag den 6. maj 2009

Advarsel over private sundheds-scanninger

Sundhed velgørenhedsorganisationer og regeringens rådgivere siger, at de er bekymret over private medicinsk screening for at afsløre tidlige tegn på flere sygdomme.

Omkring 75.000 mennesker i Det Forenede Kongerige har betalt et amerikansk firma op til £ 150 til test for sygdomme som hjertesygdomme og slagtilfælde - ofte efter få bogstaver.

Læger sige bogstaverne er skrækpropaganda og test er ofte unødvendigt.

Life Line Screening siger den identificerer risici og at NHS test er kun, hvis patienter vise symptomer.

En pakke med fem tests for forhold såsom slagtilfælde, hjertesygdom, aneurysms og knogleskørhed koster omkring £ 150 fra selskabet.

Det siger sine test foretages af teknikere anvender state-of-the-art mobile ultralydudstyr oprettet i rådhuse eller medborgerhus i hele Storbritannien.

'Utilstrækkelig dokumentation '

Kunder talt med som BBC på et frasigtet sagde, at de var tilfredse med den service, at henvise til bekymring over den tid, scanner eller prøver kan tage på NHS og vanskelighederne med at få udnævnelser.

"Jeg tror, at dette virkelig er ensbetydende med skræmmekampagner"
Dr. Jonathan Freedman

Men ifølge det organ, som rådgiver regeringen om screening, de procedurer, der tilbydes af private virksomheder såsom Life Line Screening kan være dyre, unødvendige og vildledende.

UK National Screening Udvalg siger NHS tilbyder test for osteoporose, slagtilfælde og hjertesygdomme gratis.

Anne Mackie, dets leder af programmer, tilføjede: "Mange, mange af disse programmer, som virksomhederne tilbyder - og for nogle, de tilbyder en bestemt aldersgruppe - vi vil anbefale dig don 't [tage] fordi balancen for skade opvejer fordelene ...

"Du kan finde på disse prøver ting, som - hvis du ikke havde 't vides - aldrig ville have været betydelige.

"Du vil måske ende med at have prøver og eksaminer - potentielt nogle af dem ganske ubehagelig - at du ikke ville have haft, havde du ikke haft screening."

En række velgørende også siger, at de ikke støtter screeningerne.

En test er beskrevet som osteoporose screening - men National Osteoporosis Society siger, at det ikke støtte ultralyd for at diagnosticere sygdommen.

"Hvad vi forsøger at gøre, er at identificere personer med risikofaktorer, før der opstår symptomer"
Aileen Morrison, Life Line Screening

British Heart Foundation siger i en af de vigtigste Life Line screeningtests til detektion af risikoen for slagtilfælde - der er "utilstrækkelig dokumentation for, at det er en passende screeningtest ... i symptom-mindre individer".

GP Jonathan Freedman, i mellemtiden, har modtaget et brev fra Life Line Screening sammen med mange af sine patienter.

"I 've haft mange patienter der kommer ind nu - mange har været ældre patienter - mange har været sårbare - Mange har haft en hel del sygdomme allerede, og jeg tror, at dette virkelig er ensbetydende med skræmmekampagner," sagde han.

Men Life Line Screening insisterer tidlig opdagelse af betingelser kan redde liv og siger det ikke ud til at skræmme folk.

Aileen Morrison fra selskabet sagde: "Vi don 't til hensigt at skræmme nogen med vores marketing materiale overhovedet. Hvad vi gør, er at give folk med oplysninger om de betingelser og ganske ofte disse er tvingende statistikker.

"Disse test aren 't tilgængelige på NHS typisk, medmindre du har symptomer, så hvad vi forsøger at gøre, er at identificere personer med risikofaktorer, før der opstår symptomer - før en alvorlig begivenhed, såsom aneurisme eller et slagtilfælde opstår".

Denne artikel er fra BBC News website. © British Broadcasting Corporation, BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider.