fredag den 29. maj 2009

Boondoggle i Prince George's

Kommentar: Det er uheldigt, at Post ikke navnet alle de ansvarlige embedsmænd, så den brede offentlighed vil vide præcist, hvem skylden for både spild af penge og den ekstra dårlig omtale for vores amt.

Boondoggle i Prince George's; Omkostningerne ved at opgive en skole kontorer planen.
Post, den 25. maj 2009 (Editorial).
Komme med penge nok til at finansiere uddannelse har længe været en kamp i Prince George's County, hvor en skat cap grænser indtægter. Så det er endnu mere maddening at $ 11 mio frittered væk på en planlagt skole hovedkvarter. Dette kolossale spild af offentlige midler bør medføre skole embedsmænd og statslige lovgivere - som alle er skyld - til at foretage nogle alvorlige sjæl søgning.

Bestyrelsen for Uddannelse stemte i sidste uge til at bakke ud af en $ 36 mio lease-købsaftale for Washington Plaza office kompleks i Upper Marlboro. Om at fornægte behandle vil pådrage sig en bøde på $ 4,8 millioner, hvilket bringer systemets samlede omkostninger i husleje og andre udgifter til $ 11 millioner med, som et bestyrelsesmedlem observeret, "intet at vise " for det.

Bestyrelsen havde ikke noget valg: De Maryland Generalforsamling, prodded af lokale senatorer og delegerede, vedtaget lovgivning, der ville have tilbageholdt millioner af dollars i offentlige skolesystem støtte hvis bestyrelsen fortsatte med projektet. Lovgiver mente, at pengene ikke kan retfærdiggøres på grund af den hårde økonomiske tider, der var årsag fyringer af county arbejdstagere og andre nedskæringer.

Måske de har et punkt om det kloge i virksomheden projektet på nuværende tidspunkt, men det er svært at se, hvad de ved deres andet-guessing. I betragtning af, at $ 11 millioner er lidt mindre end en tredjedel af de samlede anslåede udgifter, ville det ikke have været smartere at gå videre med projektet? Ingen bestrider, at den nuværende administrative kontorer er i dårlig stand eller at der er fortjeneste og omkostningsbesparelser i konsolideringen faciliteter spredt over hele amtet. Vil embedsmænd se tilbage på 10 år og ønsker de havde handlet anderledes? Det er interessant at bemærke, at planerne Frederick skole embedsmænd for et lignende projekt til hus administrative kontorer ikke var årsag til den lovgivende magt til at intervenere.

Ingen tvivl om, det er til dels på grund af den måde Frederick embedsmænd bygget offentlig støtte til deres projekt. De Prince George's bestyrelse, i modsætning, ignoreret rådgivning fra daværende forstander John E. DEASY Formand for yderligere studier, thumbed sin næse på indsigelser fra amtet tjenestemænd og ikke gjort sig nogen anstrengelser for at inddrage offentligheden i sin afgørelse. At der ikke var nogen støtte til denne beslutning er bestyrelsens skyld. Alt for dårlig county skolebørn er nødt til at betale prisen. (Posted 25 mai 2009)

Ingen kommentarer: