fredag den 25. september 2009

Den filippinske regering \ 's Misplaced Rage

En konservativ blogger taler om, hvad Republikanerne er virkelig (egentlig burde være) vild med - Bush \ 's forfærdelige økonomiske og skattemæssige arv.

tirsdag den 22. september 2009

Skarer velkommen Clinton i Liberia

US Secretary State Hillary Clinton skal ankomme i Monrovia på sjette etape af hendes syv-nation i Afrika tur.

Under sit besøg vil fru Clinton afholde samtaler med Liberias præsident Ellen Johnson Sirleaf og adresse parlament.

Forventningerne er høje, siger BBC \ 's Vestafrika korrespondent, John James, som Amerika er set af mange i Liberia, som en gammel ven.

Liberia er et af Afrikas \ 's fattigste lande, lammet af virkningerne af en brutal borgerkrig i 1990'erne.

Omkring 250.000 mennesker blev dræbt i kampene, og tusindvis af flygtninge fortsat tilflugt i nabolandene.

Lukket checkhæfte

Vores korrespondent fortæller alt i Liberia, som blev grundlagt af frie slaver fra USA mere end 150 år siden, trækker sin inspiration fra den amerikanske "moderlandet" - herunder flaget, staten og de lokale arkitektur.

CLINTON \ 'S AFRIKA TOUR
KenyaSouth AfricaNigeriaAngolaLiberiaDemocratic Republikken CongoCape Verde

\ 'Blood olie \' dryp fra Nigeria

Clinton hjælper Sydafrika blomstre

Send os dine kommentarer

Men liberianske infrastruktur forbliver i en desperat tilstand, med el og vand er sjældne råvarer.

Vores korrespondent siger, at hvis liberianere forestille fru Clinton vil komme med en åben checkhæfte, vil de blive skuffede.

Fru Clinton har gentagne gange opfordret de lande, hun har besøgt på denne tur til udgangen af korruption og fremme afrikanerne til at gribe de muligheder, der findes.

På hendes tidligere stop i Nigeria, opfordrede hun embedsmænd til at omfatte en bred politisk reform og mindske spændingerne, der har ført til sekterisk vold og forstyrret energiproduktion i Niger Delta.

Hun er på grund af orlov Liberia sent torsdag til Kap Verde, hvorfra hun vil flyve hjem til Washington fredag aften.

mandag den 14. september 2009

Girl rap's byrde

Hvis du synes om det vokale arbejde af fremtrædende kvindelige rappere af de sidste 15 år (alle to af dem: Lauryn Hill og Missy Elliott), hvilket bør spring ud straks: De er ikke kun rappere. Begge har sunget i udstrakt grad i løbet af deres (nedkølede) karriere som hit-makers. Forsvarlig måde, de har lidt til fælles ud over genre forening, men når det kommer til brug af deres naturlige instrumenter, de er som bekendt som spejlbilleder (Marias mere en rapper, Lauryn mere en sanger, men de er både imponerende ambidextrous). Jeg tror ikke, det er en tilfældighed - Jeg synes det er et levende eksempel på det gamle ordsprog, at kvinder er nødt til at arbejde dobbelt så hårdt for at få halvdelen af den anerkendelse som mænd.

Marias og Lauryn de er ikke de eneste: Queen Latifah sang hendes kroge fra starten. Lil 'Kim synger (omend pinligt). Den terminalt ignoreret Glatte flettede sammen synger og rapper til at oprette en matrix måske alt for kompliceret og disorienting til årsagsforbindelse lyttere. Mary J. Blige memorably rhymed under titlen styr på hendes første album, What's the 411?, Og derefter genoptages spyttende via hendes \ "Brooklyn \" persona over et årti senere. MIA og Me'Shell NdegeOcello har brugt meget af deres registreres tid Beliggende et sted mellem de to former, i delstaten synge-sang. Georgia Anne Muldrow sidste måned frigivet hendes sophomore i fuld længde, Umsindo, som hun oftest synger, men også sprænger i MCing uden advarsel. Hendes rapper tilføjer en forreven tekstur til denne ragout af et album, der er så tæt, at jeg stadig forsøger at indhyllingsafstand mit hoved (eller tunge?) Omkring det. Varianter flow ind og ud af en tyk, sun-dyngvåd base, der er til stede nok til at gøre albummet føler næsten for samey. Men måske er det i sidste ende sammenhængende i sin anarki? Se? I don't fucking know. Amanda Blank, der netop udgivet sin debut, Jeg elsker dig, også vacillates mellem synger og rapper, men hun virker hverken særlig godt. Hun har en sexed-up efterkommer af ferskner, som synes at prioritere provokation måde over fartøjer. Hendes lyd er mindre dygtige ambidexterity og mere flailing lort for at se, hvad sticks.

(Og jeg erkender, at masser af mænd gør det synger / rapper ting - det er bare en større koncentrationen af bemærkes kvindelige rappere gør det da, duh er der ikke en masse bemærkes kvindelige rappere.)

Og så er der den meget hyped Lil 'Wayne / Drake / Amber Rose (/ Kanye?) Kohorte Nicki Minaj, hvis arbejde falder et sted mellem Muldrow og Blank's metoder til multitasking. Hun åbner hendes seneste mixtape, Beam Me Up Scotty (frigivet tidligere i år), ved at bebude sin desperation for fame: \ "Jeg ved i den sidste ende, er det ikke vil være om mit talent, er det ikke vil være om mit tilslutninger, det ikke vil være om mit ser ud. Det vil være om, hvem der ønsker det mest. Og jeg ønsker det mest. \ "Jeg tror, hun har til at tro, at på grund af de tre kategorier, kun hendes forbindelser er virkelig imponerende. Af alle de store tal, Minaj har meget lidt at sige, om hun er rappe eller synge. Og hun synes ikke at være nogen songstress enten, som den eneste Scotty spor, der virkelig stikke ud er dækker af eksisterende hits (selvom en samling af poleret, originale kompositioner, er måske for høj en ordre på et mixtape). Minaj vil ikke wow dig med hende flow, selvom hendes rappe stemme lyde naturlige og viser ingen tegn på den underliggende desperation. Hun er kompetent i metafor (\ "Jeg får mere hovedet end en grisehale \"), men hun er også tilbøjelig til at nonsens smarte: hun refererer til sig selv som Nicki Lewinsky (efter, jeg formoder, Monica, betyder, at hun går med opportunisme på hendes ærme lige ved siden af sæd, I guess?), og endnu ofte kræver selv \ "Harajuku Barbie. \" Hun aldrig forklarer sidstnævnte (så vidt jeg kan fortælle), som gør mig gad vide, om hun ved, hvad fanden hun er selv taler om, da hun ser hverken særlig Harajuku eller Barbie-lignende.

En ting er klar: hun heldigvis har gjort gældende, at den mand. I en anden mellemspil (og bemærk at du ikke gør dit job som en MC, når din talt interludes siger mere om dig end dine rim), Minaj nedbryder hendes to tilstande: \ "De ønsker at høre mig synge. Du ved, at bag ethvert dårlige tæve, der er en virkelig sød pornoblade pige. Der er en virkelig sød Harajuku Barbie. Og nu er det tid for dem at høre mig få alle pæn og blød og fugtig. \ "Jeg spekulerer på, hvorfor hun viser hendes hånd, ligesom det, men mindst der er reel indsigt på Minaj generelle motivation. Hun er ikke synger, fordi hun er glad for, hun ikke synger, fordi hun er gratis. Hendes øjne er ikke på spurv, det er højere, til at tågede område, hvor mega-fame eksisterer, at så få får at se. Det handler om appeasing \ "dem \" og afrunding af et billede. Det er som om denne såkaldte Barbie er så investeret i køn normer, hun omfavne den \ "arbejde dobbelt så hårdt \" ting som en vinkel, ikke en klagesang. Du kan ikke banke hende trængsel, men du kan ikke helt beundrer det som empowerment, enten. Hun er så sulten, hun spiser ud fra begge sider af hendes mund.

torsdag den 3. september 2009

All About The World \ 's stoerste vindmoelleproducenter Generator



Før videre på listen over verdens \ 's største vindmølle generator lad første kender sin definition og dens formål. Hvad er vindmølle? Svaret er en roterende maskine, der omdanner den kinetiske energi i vinden til mekanisk energi. At \ 's vindmølle, men når vi taler om vindmølle generator sin anden historie, de bliver en generator når vi konvertere fra mekanisk energi til elektrisk energi, som betyder, vi tillægger en generator til roterende del af en vindmølle. Så lad gå til forude listen for yderligere diskussion.



Syv Plus megawatt
Denne turbine har en rotor diameter på 126 meter (413 fod). kaldes en Enercon E-126. disse har invertere i stedet for synkrone generatorer, det vil sige en separat controller, der konverterer den vilde AC genereret til noget nettet kan bruge. Det betyder, at rotoren kan køre på en mere optimal og varieret hastigheder.
http://www.metaefficient.com/news/new-record-worlds-largest-wind-turbine-7-megawatts.html



7,5 megawatt MBE turbine
kystnære forstranden, og rettigheder til at lease havbund for produktion af vedvarende energi på kontinentalsoklen i Renewable Energy Zone, der strækker ud til omkring 200 nautiske miles ..
http://www.treehugger.com/files/2008/06/queen-offshore-wind-turbine-power-clipper.php



Type vindmølle
Fuld detaljering af historien, ressourcer, design og konstruktioner, optage bedriften, dets komponenter.
http://en.wikipedia.org/wiki/Wind_turbine


10 MW vindmøller bliver den næste targe
Vindmøllerne, fra GE og Siemens, ikke nødvendigvis repræsenterer den største turbiner til rådighed, men de vil blive det største nogensinde installeret på vinden Center, der giver forskere mulighed for at sækken og prod maskinerne for at se hvilken slags understreger turbiner kan tage. De planlægger at arbejde på måder at få mere magt ud af de eksisterende vindmøller, og på hvordan man kan forbedre holdbarheden af turbinen komponenter.
http://peakenergy.blogspot.com/2009/02/worlds-largest-wind-turbine.html



Havvindmøller
Hver vindmølle vejer over 900 tons, herunder 120 m høje tårn, der skal forankres i det dybe vand. Hver turbine blade er 61,5 meter lang og vejer under 18 tons.
http://www.reuk.co.uk/Worlds-Largest-Wind-Turbine-Generator.htm


For vindmøller er Bigger Better
At give forskere mulighed for at sækken og prod maskinerne for at se hvilken slags understreger vindmøllerne kan tage. At kalde det verdens største offshore vindmølle.
http://earth2tech.com/2009/02/11/for-wind-is-bigger-better/

tirsdag den 1. september 2009

Bedre

Jeg har kun lige taget min første dosis af antibiotika, så jeg ved, at øre-infektion er ikke bedre endnu. Det er en god fornemmelse lige at vide, men at en egentlig \ "bedre \" er på vej. Øret dråber jeg havde på hånd men har gjort den sidste dag eller så tolerable så jeg følelsen bedre. Tak for alle de godt ønsker! Jeg sætter pris på dem.

Endnu bedre er det, jeg havde i weekenden for at få mit hoved skruet på lige og til at lade en hel bunke af meningsløs crap roll off min ryg. Det første omgang ramte en slags dødvandet mellem mit hoved, og det rullende off punkt, men jeg formåede at rydde forhindringer og starte stream gang.

Betyder det, at jeg nu er immun over for alle disse følelsesmæssige landminer? Næppe. Jeg er jo stadig et menneske. (Og en pige. Og en Cancer. Moody parti vi er på både tæller.) Men - og dette er en smuk ginormous men - Jeg mindede mig selv, at det er energi, der er så meget mere værdifuldt, hvis kanaliseres i andre retninger. Lettere sagt end gjort, men absolut umagen værd.

Så i stedet for en dum pige wallowing i tåbelige ting (yderligere holdes ned i den sump af fysiske elendighed) den lille kraftværk af en kvinde er på vej tilbage. Det officielt lægger både hus og mit job på varsel. (Disse to steder er modtagerne af alle, at rechanneled energi.) Jeg er en kraft, der skal regne med.

Look out! Du var advaret.