torsdag den 3. september 2009

All About The World \ 's stoerste vindmoelleproducenter Generator



Før videre på listen over verdens \ 's største vindmølle generator lad første kender sin definition og dens formål. Hvad er vindmølle? Svaret er en roterende maskine, der omdanner den kinetiske energi i vinden til mekanisk energi. At \ 's vindmølle, men når vi taler om vindmølle generator sin anden historie, de bliver en generator når vi konvertere fra mekanisk energi til elektrisk energi, som betyder, vi tillægger en generator til roterende del af en vindmølle. Så lad gå til forude listen for yderligere diskussion.



Syv Plus megawatt
Denne turbine har en rotor diameter på 126 meter (413 fod). kaldes en Enercon E-126. disse har invertere i stedet for synkrone generatorer, det vil sige en separat controller, der konverterer den vilde AC genereret til noget nettet kan bruge. Det betyder, at rotoren kan køre på en mere optimal og varieret hastigheder.
http://www.metaefficient.com/news/new-record-worlds-largest-wind-turbine-7-megawatts.html



7,5 megawatt MBE turbine
kystnære forstranden, og rettigheder til at lease havbund for produktion af vedvarende energi på kontinentalsoklen i Renewable Energy Zone, der strækker ud til omkring 200 nautiske miles ..
http://www.treehugger.com/files/2008/06/queen-offshore-wind-turbine-power-clipper.php



Type vindmølle
Fuld detaljering af historien, ressourcer, design og konstruktioner, optage bedriften, dets komponenter.
http://en.wikipedia.org/wiki/Wind_turbine


10 MW vindmøller bliver den næste targe
Vindmøllerne, fra GE og Siemens, ikke nødvendigvis repræsenterer den største turbiner til rådighed, men de vil blive det største nogensinde installeret på vinden Center, der giver forskere mulighed for at sækken og prod maskinerne for at se hvilken slags understreger turbiner kan tage. De planlægger at arbejde på måder at få mere magt ud af de eksisterende vindmøller, og på hvordan man kan forbedre holdbarheden af turbinen komponenter.
http://peakenergy.blogspot.com/2009/02/worlds-largest-wind-turbine.html



Havvindmøller
Hver vindmølle vejer over 900 tons, herunder 120 m høje tårn, der skal forankres i det dybe vand. Hver turbine blade er 61,5 meter lang og vejer under 18 tons.
http://www.reuk.co.uk/Worlds-Largest-Wind-Turbine-Generator.htm


For vindmøller er Bigger Better
At give forskere mulighed for at sækken og prod maskinerne for at se hvilken slags understreger vindmøllerne kan tage. At kalde det verdens største offshore vindmølle.
http://earth2tech.com/2009/02/11/for-wind-is-bigger-better/