torsdag den 30. september 2010

Flytning af en Cloud Drive (Dropbox)

Jeg for nylig gjorde noget dumt, og jeg ønsker at dele det med dig at holde dig fra at gøre det samme. (Eller måske er jeg bare den eneste, der ville gøre det ...)

For nogen tid nu er jeg en glad bruger af Dropbox. Dropbox er dybest set dit personlige harddisk i skyen. Jeg bruger den til at gemme en stor del af mine personlige filer. Dropbox fungerer via en hjemmeside, men du kan også henvende dine filer via Windows Stifinder (som dine andre filer kategoriseres i mapper).

Jeg for nylig var nødt til at flytte min Dropbox mappe til en anden del af min computer (corporate diskkvota problemer ...). Efter at have tænkt det igennem en lidt tænkte jeg: Ok, jeg kan bare kopiere denne mappe til andre steder. Hvis tingene går galt jeg vil stadig have dem i skyen (fordi Explorer synkroniseres mine filer med mine filer på internettet / i Dropbox). Så jeg kopierede dem og alt syntes at være OK.

Men nu og da har vi en corporate sync værktøj for at sikre din virksomheds filer kan tilgås overalt / hver gang, når du afbryder din bærbare computer fra den næste. Dette sync værktøj gjorde sit job, og fordi jeg har kopieret filer det tænkte: Ok, jeg vil bare slette dem alle, som du ønsker.

Endnu mere smertefuld var det faktum, at nogen havde delt to mapper med mig til at samarbejde om nogle filer. Disse var gået så godt ...

En smule panik brød ud da ... Alle mine personlige filer er væk! Hvad skete der?! Jeg kender og forstår nu, at jeg aldrig skulle have KOPIERES disse filer, men jeg burde have flyttet dem. Hvis du går til Dropbox 'Indstillinger' kan du nemt se den aktuelle Dropbox mappeplacering. Og lige bag denne placering er der MOVE-knappen ... Ved hjælp af denne knap sørger mappen kopiering går OK, og du ikke mister dine personlige filer.

Åh, og hvordan gjorde jeg får mine filer tilbage? Nå det gør snapshots af mine drev hver time og gemmer dem i et stykke tid. Jeg var i stand til at finde den rigtige snapshot og kopiere mine filer tilbage til Dropbox-mappen. Hurra for vores IT-afdeling!

Håber det hjælper.

søndag den 26. september 2010

lørdag den 18. september 2010

Moderne Koekkener for $ 30 - $ 60



Jeg tog dette moderne køkken på ebay, men det føles lidt 50 moderne mere end nutidige moderne. Jeg var positivt overrasket over at se, hvor meget ting kom med det. Køleskabet var så fuld dørene havde en hård tid opholder lukket. Når jeg tog siloer ud, dørene ophold lukket bedre. De seks plast spande med mad i dem har aftagelige låg, vil jeg bruge dem andre steder. Jeg har tænkt mig at skrabe blomsten decals på køleskabet, men bortset fra at jeg er temmelig tilfreds med denne finde.

Der er 9 tilbage på 33,99 + $ 18,50 $ shipping fra Kina. Hvis linket ovenfor ikke virker søgning \ "moderne dukkehus køkken \" eller check sælgers butik: my_simple.

De fleste af indholdet er limet på plads (nogle kom ud virkelig let, arbejder stadig på andre stykker). De 6 spande fyldt med 1 fyld kogt kylling, 2 fisk, 4 pølse links / kødprodukt, kål, 3 porrer, 6 træ røde æbler & 4 pærer, 11 grøn / gul / rød peber. Køleskab har 2 glas og karaffel af EFT, kande mælk, karaffel m / håndtag gulerod juice (alle lavet af klart glas), brun glas dobbelt håndtag pitcher, 2 dåser af koks & Tab, 4 flasker øl, 3 klare flasker af vand mærket Soda, 4 æg, 3 kopper nudler, 3 skåle af nudler, en mindre træ æble, 2 store croissanter eller måske yams.

Og selvfølgelig, lige efter jeg købe køkken ovenfor er denne søde rustfrit stål version fra Town Square Miniatures popper op på scampers2000 butik (start bud 48 dollars). Jeg havde set køleskabet før, men ikke i vasken, og ovnen. Efter en hurtig søgning fandt jeg et websted, der sælger det samme sæt, og også en hvid version, men jeg kan godt lide rustfrit bedre (3 brik sat for 58,74 dollar).

På denne prisklasse selv, bør du tjekke ud Dolls House Emporium. Køkkenet ø enhed til højre er nu til salg for 29,99 dollar (ingen køleskab selv om). Jeg har denne ene og elske det som godt, men det i øjeblikket er bosat i en kasse i garagen.

søndag den 12. september 2010

Dan Rooney - Hykler, Ben Roethlisberger, Ernie Holmes

Dan Rooney er ejeren af Pittsburgh Steelers. Jeg har været desillusioneret med ham lige siden han krediteret Barack Obama for Steelers 'sejr i Super Bowl 43.

Barack Obama har aldrig haft grund til at kræve tilbagelevering af sine 30 sølvpenge.

Nu Dan Rooney er blevet synligt uforpligtende om Ben Roethlisberger i ansigtet af en skandale, hvor quarterback Ben Roethlisberger en eller anden måde undgås anklager i Georgien. Rooney nægtede at forsvare Roethlisberger og foretrækker i stedet at rose backup quarterback om backup's velgørende arbejde i Pittsburgh:
\ "Mit job er i Irland, \" tilføjede Rooney, nu den amerikanske ambassadør i landet, viser, at holdet i hans fravær er drevet af hans søn, præsident Art Rooney II, sammen med coach Mike Tomlin og direktør for spilleren personale Kevin Colbert. \ "Jeg vil bare sige, at det er en alvorlig sag. Og det er der håndteres korrekt med kunst, Mike og Kevin Colbert. Jeg tror, de er håndtering det meget godt. Kommissæren som bekendt så Ben [i New York tirsdag]. I ikke har nogen mere at sige. \ "

Adspurgt om den generelle opførsel hans familie forventer fra Steelers, Rooney - stående med state AFL-CIO officerer, hans søn, Jim, og Steelers backup quarterback Charlie Batch - sagde: \ "Jeg tror, at spillerne skal være noget særligt. Og vi har en særlig mand her i Charlie, hvad han har gjort, hvad hans fundament er så langt som børn i dette samfund er eksemplarisk. Sådan skal det være. Alle begår fejl. Men jeg ønsker ikke engang at tale om det. \ "Pittsburgh Post-Gazette - 2010/04/15
Denne og andre uforpligtende opførsel er blevet fortolket af mange i Pittsburgh som en offentlig irettesættelse til Roethlisberger fra Steelers. De Steelers er villige til at suspendere Roethlisberger relateret til Georgien hændelsen.

Den Steelers '(og Dan Rooney's) holdning til Roethlisberger står i skarp kontrast til en anden hændelse i 1970 er, når en af Steelers blev anholdt for at skyde en politibetjent. I 1973 tackle defensive Ernie Holmes affyrede en pistol på lastbiler på motorvejen og politiet helikopter, sårede en officer og truer hele helikopteren besætningen. Efter en stor menneskejagt, overgav Holmes. Dan Rooney var støttet hans tackle i denne sag:
Denne gang Steelers hjalp ham ud. [Coach Chuck] Noll og Dan Rooney gik til fængsel, hvor han [Holmes] blev holdt og chefen [Dan's far Art] besøgte ham næsten hver dag i det vestlige Pennsylvania Psykiatrisk Hospital, hvor han opholdt sig i næsten to måneder. Han erklærede sig skyldig i tre tæller hensigtserklæringer til at dræbe og blev sat på fem år probation.Roy Blount, Jr., Om Tre Mursten Shy af en Load, (1974) s. 57
Ernie Holmes








Den Rooneys »støtte Holmes var meget offentlig og bidrog til Rooneys 'image som \" omsorgsfulde \ "ejere. Ernie Holmes blev aldrig suspenderet.


Så Dan Rooney står ved en mand, der skød en politimand (og erkendte sig skyldig) kun at opgive sin quarterback, der var anklaget for noget. Som en anden Post-Gazette klummeskribent bemærket:
Der er også pres på Steelers - igen, noget af det race - at slå hårdt ned på Roethlisberger.
Hvorvidt Rooneys blot giver efter for race pres eller er fast besluttet på at gøre Steelers i en positiv særbehandling fodboldhold, er det faktisk det samme. Selv om jeg ikke forsvare Roethlisberger, tag ikke fejl, at Steelers 'valg af, hvem der skal disciplin bygger ikke på moralsk harme, men den form for politisk beregning, som landede Dan Rooney i Irland.

---------

onsdag den 1. september 2010

Zucchini # 2 - Gratis


Den anden dag i Zucchini overbelastning produceret en dejlig fritte. Jeg brugte 2 mellemstore gule squash for dette - hakket og drænet sammen med 1 / 2 rødløg, 3 jimmy Nardello peberfrugter, 1 fed hvidløg, 1 / 2 kop ærter, 4 æg, 1 chorizo pølse skåret i skiver, 150 g fetta ost og parmesan ost top. Urter jeg brugte var salvie og timian og et par skiver jalepeno chili. Salt og peber.