søndag den 12. september 2010

Dan Rooney - Hykler, Ben Roethlisberger, Ernie Holmes

Dan Rooney er ejeren af Pittsburgh Steelers. Jeg har været desillusioneret med ham lige siden han krediteret Barack Obama for Steelers 'sejr i Super Bowl 43.

Barack Obama har aldrig haft grund til at kræve tilbagelevering af sine 30 sølvpenge.

Nu Dan Rooney er blevet synligt uforpligtende om Ben Roethlisberger i ansigtet af en skandale, hvor quarterback Ben Roethlisberger en eller anden måde undgås anklager i Georgien. Rooney nægtede at forsvare Roethlisberger og foretrækker i stedet at rose backup quarterback om backup's velgørende arbejde i Pittsburgh:
\ "Mit job er i Irland, \" tilføjede Rooney, nu den amerikanske ambassadør i landet, viser, at holdet i hans fravær er drevet af hans søn, præsident Art Rooney II, sammen med coach Mike Tomlin og direktør for spilleren personale Kevin Colbert. \ "Jeg vil bare sige, at det er en alvorlig sag. Og det er der håndteres korrekt med kunst, Mike og Kevin Colbert. Jeg tror, de er håndtering det meget godt. Kommissæren som bekendt så Ben [i New York tirsdag]. I ikke har nogen mere at sige. \ "

Adspurgt om den generelle opførsel hans familie forventer fra Steelers, Rooney - stående med state AFL-CIO officerer, hans søn, Jim, og Steelers backup quarterback Charlie Batch - sagde: \ "Jeg tror, at spillerne skal være noget særligt. Og vi har en særlig mand her i Charlie, hvad han har gjort, hvad hans fundament er så langt som børn i dette samfund er eksemplarisk. Sådan skal det være. Alle begår fejl. Men jeg ønsker ikke engang at tale om det. \ "Pittsburgh Post-Gazette - 2010/04/15
Denne og andre uforpligtende opførsel er blevet fortolket af mange i Pittsburgh som en offentlig irettesættelse til Roethlisberger fra Steelers. De Steelers er villige til at suspendere Roethlisberger relateret til Georgien hændelsen.

Den Steelers '(og Dan Rooney's) holdning til Roethlisberger står i skarp kontrast til en anden hændelse i 1970 er, når en af Steelers blev anholdt for at skyde en politibetjent. I 1973 tackle defensive Ernie Holmes affyrede en pistol på lastbiler på motorvejen og politiet helikopter, sårede en officer og truer hele helikopteren besætningen. Efter en stor menneskejagt, overgav Holmes. Dan Rooney var støttet hans tackle i denne sag:
Denne gang Steelers hjalp ham ud. [Coach Chuck] Noll og Dan Rooney gik til fængsel, hvor han [Holmes] blev holdt og chefen [Dan's far Art] besøgte ham næsten hver dag i det vestlige Pennsylvania Psykiatrisk Hospital, hvor han opholdt sig i næsten to måneder. Han erklærede sig skyldig i tre tæller hensigtserklæringer til at dræbe og blev sat på fem år probation.Roy Blount, Jr., Om Tre Mursten Shy af en Load, (1974) s. 57
Ernie Holmes








Den Rooneys »støtte Holmes var meget offentlig og bidrog til Rooneys 'image som \" omsorgsfulde \ "ejere. Ernie Holmes blev aldrig suspenderet.


Så Dan Rooney står ved en mand, der skød en politimand (og erkendte sig skyldig) kun at opgive sin quarterback, der var anklaget for noget. Som en anden Post-Gazette klummeskribent bemærket:
Der er også pres på Steelers - igen, noget af det race - at slå hårdt ned på Roethlisberger.
Hvorvidt Rooneys blot giver efter for race pres eller er fast besluttet på at gøre Steelers i en positiv særbehandling fodboldhold, er det faktisk det samme. Selv om jeg ikke forsvare Roethlisberger, tag ikke fejl, at Steelers 'valg af, hvem der skal disciplin bygger ikke på moralsk harme, men den form for politisk beregning, som landede Dan Rooney i Irland.

---------