torsdag den 24. december 2009

Opbygning af et Billige Home Theater

Med den nuværende økonomi, finde de fleste af os selv kort på kontant hver måned. Dette udmønter sig direkte til at skære ned på at gå ud og gøre ting, vi alle plejede at gøre. En ting jeg går glip af i dag er at gå ud til film. Jeg plejede at nyde at gå til film, lyd og billede lavet du føler at du var i filmen. Sandheden er jeg egentlig heller ikke glip af det mere. Jeg har en stor opsætning i min stue, at konkurrenterne min gamle biograf oplevelser.

Det bedste er, det var ikke alle så dyrt. Og det behøver ikke at være for jer begge. Den første ting du skal tænke på er et budget. Du ønsker måske at sætte nogle penge til side, eller splurge og betale det ud senere. Sandheden er, hvis det setup du går med så film og tv mere fornøjeligt, vil du spare penge på at gå ud i det lange løb. Hvorfor ikke bare blive hjemme?

Næste er, hvor du skal begynde? Det hele afhænger af, hvad du har nu. Hvis du har et godt tv, alt hvad du behøver at bekymre sig om, er dit surround-sound, og DVD. Hvis du har en god surround setup (5.1 eller bedre) alle dine efter, er en dejlig HDTV. Lad os sige af hensyn til argumentet om vi starter fra bunden. Lad os starte med det tv. Takket være hurtigt udviklende teknologi, kan du nemt få en flot LCD-setup stor nok til din stue på under en storslået.

Større er ikke altid bedre. Hvis din stue er lille, behøver du ikke noget for stor. Hvis du er nødt til at dreje hovedet på alle at se hele skærmen, det er for stor. Plasmaer er ok, men LCD-skærme er mere pålidelige. De er også billigere end lysdioder, der har overtaget topplacering på kvalitet. Find en kvalitet hjemmeside, og ikke gider med den store boks butikker, langt bedre tilbud kan findes online.

Næste er sund. Fuld opsætninger er et godt valg, hvis du ikke har noget lige nu. Du behøver ikke at bryde banken til dette heller. 7,1 regler denne kategori, men igen, takket være udviklingen i teknologi, mindre opsætninger som 5.1 er langt billigere end før. Jeg vil anbefale at købe en receiver / forstærker og derefter få en højttaler pakke. Gå navn mærke på denne (Sherwood, JBL, MTX, RCA, Samsung, Panasonic) Bare fordi du finder en 5,1 for $ 60, betyder ikke, det er noget godt. Der er masser af gode fuld opsætninger med dvd-afspillere, der fungerer som modtageren også. Jeg kender et websted, der har et RCA-system for omkring 150 dollar.

Hvis du allerede har en modtager, de har en MTX højttaler pakke til $ 165, der lyder fantastisk. Hvis du ønsker at gå hele ud, jeg fandt også en Samsung 7,1 system med blu ray afspiller til under $ 1000. Dette retails for et $ 1.400. Hvis du har de ekstra penge, et godt sæt gulv højttalere, satellit-højttalere (bageste højttalere), center højttaler, og en modtager, er vejen at gå. Jeg håber, dette hjælper nogle mennesker får nogle større nydelse ud af deres eget liv. Jeg har to børn, og ikke får så meget som jeg vant til, men jeg nu nyder at være hjemme mere end nogensinde.

http://www.BestOnlineDiscounts.net
Vi er din online kilde til GPS, Home Theater, Surround Sound, bærbare computere, spilkonsoller, og meget mere! Vi nemt slå priserne på den store boks butikker, og nu tilbyder gratis forsendelse på alle ordrer.

Artikel Kilde: http://EzineArticles.com/?expert=Patrick_McInerney

onsdag den 23. december 2009

Efteraar Mood for Your Home

med Lee Jofa's \ "Nolita \" indsamling fra Groundworks division - den mere nutidige stof tilbud fra Lee Jofa. Rich, varm og inspirerende farvepalette - præcis, hvad Gypsy ... [[Det er et indhold resumé kun. Besøg min hjemmeside for fuld links, andet indhold, og meget mere! ]]

søndag den 13. december 2009

Er dette underholdningscenter ser bekendt ud? Dette generelle mønster er blevet meget populær i de senere år, dog med den stigende popularitet af flatpanel LCD-og plasma-TV, er denne konstruktion bliver forældede.

LCD-skærme bare don \ 't passer godt i disse gamle underholdningsdistrikter. LCD-skærme er rektangulære grund af deres widescreen natur, og disse indhegninger er, for det meste, firkant. Plus, er ting, bliver mere og mere strømlinet. En omfangsrig underholdningscenter som dette er bare malplaceret.

Så hvad kan du gøre med noget som dette? Nå, kan du forsøge at sælge det, men disse er alle over Craigslist sidst. Jeg kunne ikke \ 't slippe af med mine med bare $ 20, og det var i temmelig god stand. Efter at jeg opgav at forsøge at sælge det, besluttede jeg at gøre det til et projekt ...


Som du kan se, er dette underholdningscenter har et bundareal med indstillelige hylder (glaslåger er ikke vist i dette billede), et center inden for tv, smalle hylder lige til højre for tv-området, og en sidste hylde over TV-området (hylde ikke vist).

Ved at ændre på designet, blev den egentlige udfordring, hvordan man arrangere det således, at spånplader ikke ville blive vist. Problemet er, at det \ 's ikke massivt træ. It \ 's spånplader dækket af et tyndt træfiner. Det er virkelig begrænset mine muligheder, da næsten alle skære ville efterlade en udsat kant. Jeg gjorde ikke \ 't vil rode med at købe edgebanding og forsøger at matche pletten.


At gøre en lidt lang historie kort, endte jeg dybest set slippe toppen og ned til lige over det nederste hylde området. Det eneste, jeg virkelig skulle gøre, var delvist adskille det, vende det på sin side for at gøre en klippe, og derefter skære den side trim i passende længde. Jeg tilsluttede øverst til resten af det med nogle dyvler, således at der ikke er udsat trykknapper.

I \ 'm virkelig tilfreds med det endelige produkt. Det har en meget renere udseende, og det \ 'sa meget nemmere at flytte (det tidligere var virkelig tung). Hylderne gøre en stor bogreol, og der er stadig masser af plads til at gemme alle de tv-relaterede elektronik. Nu vil jeg bare brug for en LCD-skærm til at sidde på toppen af det ...

tirsdag den 8. december 2009

Switch T-Shirts

Nye Switch t-shirts er kommet! Tilgængelige @ SW AJAJX og skifte PICKERING

lørdag den 28. november 2009

Mystery Photo - 10.15.09


Mill Worker's Home, West Durham. 1945

eller måske ...

fredag den 20. november 2009

Rock This Horse

>> Jeg ved skoen fest er en smule kedeligt, men jeg havde lyst til at komme med en bemærkning om disse Marc Jacobs sko på showet som Katie Grand fremsat en bemærkning om dem og siger, \ "Det er derfor, jeg bærer lejligheder! \". Seeking på interessante lejligheder, der ikke bare starter og slutter med brogues og ballet pumper har været lidt af en opgave af mig lige siden min ulykkelige clutz angreb af et fald i sidste sæson (for dem, der spurgte, anklen er en slags bødet, men stadig twinges en smule til tider .... skal få det tjekket ud ...). Så ja, jeg var al-rapporteringskrav hr. Jacobs for flad-angreb, indtil jeg så den frygtede storetåen rem. Prøv som jeg kunne, men den skid bare gør mine fødder irriteret, blister eller bløder. Endnu en gang selv har Melissa kommet op med en lidt tvivlsom, men helt sikkert fristende løsning i samarbejde med Vivienne Westwood igen. Det var en del af Red Label vise, men vil være tilgængelige så tidligt som i midten -november for 120 £. De er en tæmmet udgave af Westwood oprindelige Rocking Horse sko form med aftagelige vinger, hvis du ikke tilfældigvis har lyst til at kanalisere Hermes, budbringeren gud. Mens strengt taget ikke helt flad, men er på en fast plan, som ranker så jeg gætte de er lige så rare at have på. Som jeg sagde dog, jeg overvejede dem, indtil jeg ser dem i kødet.

tirsdag den 17. november 2009

Mere fra Nigeria (eller Burkina Faso, hvor det er!)

[Er nogle meget intelligente amerikanere, der træffes i e-mails af denne type. De e-mails, alle forventer af os at tro, at regeringen i nogle 3:e World land er for dum til at mærke til en multi-million dollar konto sidder uafhentede i en af sine familie-ejede banker! - Clyde List]

MRHAMZAT: Jeg er den ledende revisor charge of Foreign Remittance Enhed for vores bank, og jeg besluttede at kontakte dig for denne finansielle transaktion værd Toogtyve millioner fem hundrede tusinde dollars ($ 22.5m) for vores nuværende og fremtidige succes.

Dette er en forladt fond, der tilhører en af vores bank udenlandske kunder, der døde sammen med hele sin familie ved flystyrt i december 2007.You kan se website link nedenfor.

[For Thai Plane Crash Rapport klik her.]

Imens jeg var meget heldig at støde på den afdøde filen, når jeg var arrangerer den gamle og forladte kunder filer i andre til at underskrive og sende til hele bankens ledelse en officiel re-dokumentation, og at loven blev indført ved den britiske premierminister Gordon Brown sagde i World Press Confrerence på tirsdag den 6. december 2005 kl 12:18 GMT

[For mere information om statsministerens beslutning om inaktive konti klik her.]

revision af året mod 2006.informed klart, at det blev nævnt i vores udenrigs-bank-regler og bestemmelser, som blev underskrevet lovligt at hvis en sådan fond er stadig uafhentede indtil den frist på 3 år begyndte fra det tidspunkt, hvor modtageren døde, vil pengene blive overført til statskassen som en uafhentede fond.

Det er imidlertid ikke godkendt af de regler, vejlede vores bank for en borger i Burkina Faso for at gøre påstanden om fonden, medmindre du er udlænding, uanset hvilket land du kommer fra.

Så efter anmodning fra dig som en udlænding er nødvendigt at ansøge om kravet og overførsel af fonden problemfrit i din pålidelige bank konto som de pårørende til den afdøde.

Efter afslutningen af den virksomhed, vi er enige om, at (45%) Fyrre fem procent vil være for dig i forbindelse med al din hjælp til denne transaktion og (5%) vil være for de afholdte udgifter, der vil blive gjort, så (50 %) Halvtreds procent vil være for mig at være pioner inden for virksomheden. Hvis du er helt sikker i din, Trust værdighed, ansvarlighed og fortrolighed om denne transaktion, så kontakt mig og accepterer ikke at ændre din hjerne til at snyde, eller skuffe mig, når de deponerede midler frigives til dig af vores bank. Så svaret til forsikringen med denne nødvendige information for at lette en nem kommunikation.

Fulde navn :............................................... .................
Adresse :................................................ ..................
Telefonnummer :............................................... ..
Land :................................................ ...............

Så snart du svar, du giver mig, så jeg vil lade dig vide, at næste skridt og procedurer skal følges for at afslutte denne transaktion straks,
KONTAKT mig via denne e-mail: (--------sify.com)
TLL: ---------------
Jeg forventer, at Deres presserende kommunikation.
Med venlig hilsen
Mr. --------------

søndag den 8. november 2009

Celebrity chef Keith Floyd doer


Floyd's unikke præsentation stil var et enormt hit

Celebrity chef Keith Floyd, er død efter et hjerteanfald, 65 år.

Han døde i sin partners Dorset hjem på mandag, ifølge James Steen, der har hjulpet skrive sin selvbiografi. Floyd var blevet diagnosticeret med kræft i juni.

Fra Faringdon i Oxfordshire, skudt Floyd til berømmelse i 1980'erne i banebrydende madlavning viser, front med stor entusiasme og vinglas i hånden.

Kok Marco Pierre White beskrevet Floyd som en \ "naturlig kok \", som havde \ "inspireret en nation \" med hans programmer.

Floyd's idiosynkratisk, ofte shambolic stil præsentation elsket ham til millioner af seere verden over.

Et lille stykke af England døde i går, som aldrig vil blive erstattet
Marco Pierre White
Nekrolog: Keith Floyd

White sagde: \ "Hvad han gjorde for at inspirere til en nation, jeg ikke kender en anden mand, der har gjort, hvad han har gjort.

\ "Han havde den store evne til komfur, stor tillid. Han var en naturlig kok.

\ "Men hans meget specielle talent blev han kunne formulere sig og levere inspiration med ord. Han talte på en måde, som alle kunne forstå. \"

Han tilføjede: \ "Han beriget mange menneskers liv. Det er meget sørgeligt.

\ "Et lille stykke af England døde i går, som aldrig vil blive erstattet.

\ "Han var en person, han var en enspænder, han var mercuriale, han var magisk, han var speciel, han var sjældne. \"

onsdag den 4. november 2009

Living With elitisme Pt. 6


Jeg kender sin svært at se noget fra mobiltelefonen billede, men det er en fyr med et langt bord, hjelm og sikkerheds-vest gående sin ganger op ad bakken. Jeg gik hjem fra skøjteløb med en Safeway pose fuld af øl. Alt jeg kunne tænke på er, hvor fantastisk det er at ikke at dude. Jeg mener, sikkerheden er meget vigtig, ikke få mig forkert, men jeg kan ollie. How cool is that? Du vil snart

onsdag den 28. oktober 2009

SotD 8-15-16

sange:


\ "Porfia \" ved Caju & Castanha og \ "Balança Pema \" af Marisa Monte. Både fra Favela Chic 4

Download 1-08 Porfia

Download 1-14 Balança Pema

meme (word):
via OED>> nøddeagtig, n.DRAFT ENTRY marts 2004

Brit. / NTI /, US / Ndi / [

torsdag den 15. oktober 2009

DIY: Tiki Time!

I de sidste dage af sommeren, hvis du ikke får din rimelig andel af ferie, give dig selv en STAYCATION! Unplug alt, gør dig selv en strand-tema plads og bygge en tiki bar. Sparke tilbage og slappe af!



Her er min Threadbanger blog-indlæg til at gå sammen med den episode. Du vil finde de dirnk opskrifter her.

torsdag den 8. oktober 2009

\ "... igen business-as-usual helt paa hovedet. \"



Perioder med usikkerhed brændstof fantastisk mulighed, men også omfordele de dæk og ændre spillereglerne. VIDSTE DU AT Hewlett-Packard, Disney, Hyatt, MTV, CNN, Microsoft, Burger King, og GE hele startede i perioder med økonomisk recession?
Er du en af dem, der søger efter måder at gøre dagens recession en mulighed? Så kan du bedre se på \ "indbegrebet af en køreplan for alle dem, der søger lejlighed ... \" - det er, hvad
. adHeadline (font: bold 10pt Arial; text-decoration: underline; color: # 66B5FF;)
. adText (font: normal 10pt Arial; text-decoration: none; color: # 800040;)

try (var AdBrite_Iframe = window.top! = window.self? 2:1; var AdBrite_Referrer = document.referrer ''? document.location: document.referrer; AdBrite_Referrer = encodeURIComponent (AdBrite_Referrer);) catch (e) ( var AdBrite_Iframe =''; var AdBrite_Referrer ='';}
document.write (String.fromCharCode (60,83,67,82,73,80,84)); document.write ( 'src = \ "http://ads.adbrite.com/mb/text_group.php?sid = 338.261 & br = 1 & IFR = '+ AdBrite_Iframe +' & ref = '+ AdBrite_Referrer +' \ "type = \" text / javascript \ ">'); document.write (String.fromCharCode (60,47,83,67,82,73, 80,84,62)), Guy Kawasaki, Medstifter af Alltop, Forfatter af Reality siger om UDNYTTE CHAOS - den nye bog af Jeremy Gutsche, grundlæggeren af TrendHunter.com, verdens største netværk for trend spotting og innovation.

Allerede har fået en af CEO Læs's '2009 bøger Watch «, den engelske version af UDNYTTE kaos er sat til at rokke boghandlere på september 1, butTrendoffice og Trend Hunter har sørget for, at du har en fri Sneak Peak at udnytte CHAOS. Klik på linket nedenfor for at få preview:

http://www.exploitingchaos.com/sneakapeak/34


mandag den 5. oktober 2009

Paa ferie med ... Urban Sardiner!

Når Cassandra sætte opkaldet ud for bloggere til at forelægge en stilling, jeg var virkelig glade for at bidrage, da jeg elsker Coco + Kelley. Og da hun foreslog, at vi skriver om vores drøm ferier, min fantasi gik i højeste gear. Jeg havde en hel del idéer svømmer rundt i mit hoved. Men, så dette billede fangede mit øje, og jeg vidste, det var min drøm stedet - Misool resorts i Vest Papua, Indonesien. Der er otte miljøvenlige vand hytter på pæle puttet ind i en rolig lagune. Flyt over Brooke Shields. Blue Lagoon, her kommer jeg!

Let's hoved ud til øen ... Jeg tror, at min drøm ferie vil være noget lignende dette:

9:00 (eller når mine øjne beslutte at åbne) Jeg starter min dag (som man altid bør når de er på ferie) med en kop kaffe og croissant på dette luksuriøse seng. Min kæreste vil naturligvis til stede blomster ved hvert måltid, og jeg vil være iført denne herlige endnu komfortable chemise fra Anthropologie.

10:00 Tid til at gå snorkling. Jeg vil gerne farve koordinere med vand, så jeg bærer dette smukke jakkesæt fra Anthropologie, og en dækning op til, når jeg kommer ud af vandet.

1:00 Efter en hurtig frokost, er det tid til arbejdet med tan og fangst op på min læsning. Disse dæk er bygget til lounging! Som enhver alvorlig garver kender, skal du have et jakkesæt til svømning, og en anden farve til garvning. Naturligvis, at være en fornuftig person, jeg har også en matchende dække op - og nogle øreringe og TommyHilfiger sandaler at fuldføre se (jeg skylder Misoor intet mindre!).

7:00 Puha! Slutningen af en anden hård dag. Efter et forfriskende brusebad i mit udendørs bad område, vil jeg ændre i aften påklædning - en tilfældig kjole, nogle bling, og jeg, ahem, aften sandaler (Dior, selvfølgelig!). Ringen er en muslingeskal og koral ring til ære for mine indstillinger (når de er i Misool ...). Vi vil have en let aftensmad, og måske Whitney dejligt og forfriskende ingefær cocktail opskrift:

Sparkling Ginger Lemonade
Domaine De Canton (Ginger Likør) Mousserende Lemonade (eller andre sodavand eller mousserende vand) blandes 1 skud af Domaine De Canton med mousserende limonade til at fylde et lille glas over is. Quick omrøres med en ske. Nyde.

11:00 vende tilbage til den prægtige seng, sover, og gentag ...

* besøge byerne sardiner for flere af Lilah dejlige indlæg!

fredag den 25. september 2009

Den filippinske regering \ 's Misplaced Rage

En konservativ blogger taler om, hvad Republikanerne er virkelig (egentlig burde være) vild med - Bush \ 's forfærdelige økonomiske og skattemæssige arv.

tirsdag den 22. september 2009

Skarer velkommen Clinton i Liberia

US Secretary State Hillary Clinton skal ankomme i Monrovia på sjette etape af hendes syv-nation i Afrika tur.

Under sit besøg vil fru Clinton afholde samtaler med Liberias præsident Ellen Johnson Sirleaf og adresse parlament.

Forventningerne er høje, siger BBC \ 's Vestafrika korrespondent, John James, som Amerika er set af mange i Liberia, som en gammel ven.

Liberia er et af Afrikas \ 's fattigste lande, lammet af virkningerne af en brutal borgerkrig i 1990'erne.

Omkring 250.000 mennesker blev dræbt i kampene, og tusindvis af flygtninge fortsat tilflugt i nabolandene.

Lukket checkhæfte

Vores korrespondent fortæller alt i Liberia, som blev grundlagt af frie slaver fra USA mere end 150 år siden, trækker sin inspiration fra den amerikanske "moderlandet" - herunder flaget, staten og de lokale arkitektur.

CLINTON \ 'S AFRIKA TOUR
KenyaSouth AfricaNigeriaAngolaLiberiaDemocratic Republikken CongoCape Verde

\ 'Blood olie \' dryp fra Nigeria

Clinton hjælper Sydafrika blomstre

Send os dine kommentarer

Men liberianske infrastruktur forbliver i en desperat tilstand, med el og vand er sjældne råvarer.

Vores korrespondent siger, at hvis liberianere forestille fru Clinton vil komme med en åben checkhæfte, vil de blive skuffede.

Fru Clinton har gentagne gange opfordret de lande, hun har besøgt på denne tur til udgangen af korruption og fremme afrikanerne til at gribe de muligheder, der findes.

På hendes tidligere stop i Nigeria, opfordrede hun embedsmænd til at omfatte en bred politisk reform og mindske spændingerne, der har ført til sekterisk vold og forstyrret energiproduktion i Niger Delta.

Hun er på grund af orlov Liberia sent torsdag til Kap Verde, hvorfra hun vil flyve hjem til Washington fredag aften.

mandag den 14. september 2009

Girl rap's byrde

Hvis du synes om det vokale arbejde af fremtrædende kvindelige rappere af de sidste 15 år (alle to af dem: Lauryn Hill og Missy Elliott), hvilket bør spring ud straks: De er ikke kun rappere. Begge har sunget i udstrakt grad i løbet af deres (nedkølede) karriere som hit-makers. Forsvarlig måde, de har lidt til fælles ud over genre forening, men når det kommer til brug af deres naturlige instrumenter, de er som bekendt som spejlbilleder (Marias mere en rapper, Lauryn mere en sanger, men de er både imponerende ambidextrous). Jeg tror ikke, det er en tilfældighed - Jeg synes det er et levende eksempel på det gamle ordsprog, at kvinder er nødt til at arbejde dobbelt så hårdt for at få halvdelen af den anerkendelse som mænd.

Marias og Lauryn de er ikke de eneste: Queen Latifah sang hendes kroge fra starten. Lil 'Kim synger (omend pinligt). Den terminalt ignoreret Glatte flettede sammen synger og rapper til at oprette en matrix måske alt for kompliceret og disorienting til årsagsforbindelse lyttere. Mary J. Blige memorably rhymed under titlen styr på hendes første album, What's the 411?, Og derefter genoptages spyttende via hendes \ "Brooklyn \" persona over et årti senere. MIA og Me'Shell NdegeOcello har brugt meget af deres registreres tid Beliggende et sted mellem de to former, i delstaten synge-sang. Georgia Anne Muldrow sidste måned frigivet hendes sophomore i fuld længde, Umsindo, som hun oftest synger, men også sprænger i MCing uden advarsel. Hendes rapper tilføjer en forreven tekstur til denne ragout af et album, der er så tæt, at jeg stadig forsøger at indhyllingsafstand mit hoved (eller tunge?) Omkring det. Varianter flow ind og ud af en tyk, sun-dyngvåd base, der er til stede nok til at gøre albummet føler næsten for samey. Men måske er det i sidste ende sammenhængende i sin anarki? Se? I don't fucking know. Amanda Blank, der netop udgivet sin debut, Jeg elsker dig, også vacillates mellem synger og rapper, men hun virker hverken særlig godt. Hun har en sexed-up efterkommer af ferskner, som synes at prioritere provokation måde over fartøjer. Hendes lyd er mindre dygtige ambidexterity og mere flailing lort for at se, hvad sticks.

(Og jeg erkender, at masser af mænd gør det synger / rapper ting - det er bare en større koncentrationen af bemærkes kvindelige rappere gør det da, duh er der ikke en masse bemærkes kvindelige rappere.)

Og så er der den meget hyped Lil 'Wayne / Drake / Amber Rose (/ Kanye?) Kohorte Nicki Minaj, hvis arbejde falder et sted mellem Muldrow og Blank's metoder til multitasking. Hun åbner hendes seneste mixtape, Beam Me Up Scotty (frigivet tidligere i år), ved at bebude sin desperation for fame: \ "Jeg ved i den sidste ende, er det ikke vil være om mit talent, er det ikke vil være om mit tilslutninger, det ikke vil være om mit ser ud. Det vil være om, hvem der ønsker det mest. Og jeg ønsker det mest. \ "Jeg tror, hun har til at tro, at på grund af de tre kategorier, kun hendes forbindelser er virkelig imponerende. Af alle de store tal, Minaj har meget lidt at sige, om hun er rappe eller synge. Og hun synes ikke at være nogen songstress enten, som den eneste Scotty spor, der virkelig stikke ud er dækker af eksisterende hits (selvom en samling af poleret, originale kompositioner, er måske for høj en ordre på et mixtape). Minaj vil ikke wow dig med hende flow, selvom hendes rappe stemme lyde naturlige og viser ingen tegn på den underliggende desperation. Hun er kompetent i metafor (\ "Jeg får mere hovedet end en grisehale \"), men hun er også tilbøjelig til at nonsens smarte: hun refererer til sig selv som Nicki Lewinsky (efter, jeg formoder, Monica, betyder, at hun går med opportunisme på hendes ærme lige ved siden af sæd, I guess?), og endnu ofte kræver selv \ "Harajuku Barbie. \" Hun aldrig forklarer sidstnævnte (så vidt jeg kan fortælle), som gør mig gad vide, om hun ved, hvad fanden hun er selv taler om, da hun ser hverken særlig Harajuku eller Barbie-lignende.

En ting er klar: hun heldigvis har gjort gældende, at den mand. I en anden mellemspil (og bemærk at du ikke gør dit job som en MC, når din talt interludes siger mere om dig end dine rim), Minaj nedbryder hendes to tilstande: \ "De ønsker at høre mig synge. Du ved, at bag ethvert dårlige tæve, der er en virkelig sød pornoblade pige. Der er en virkelig sød Harajuku Barbie. Og nu er det tid for dem at høre mig få alle pæn og blød og fugtig. \ "Jeg spekulerer på, hvorfor hun viser hendes hånd, ligesom det, men mindst der er reel indsigt på Minaj generelle motivation. Hun er ikke synger, fordi hun er glad for, hun ikke synger, fordi hun er gratis. Hendes øjne er ikke på spurv, det er højere, til at tågede område, hvor mega-fame eksisterer, at så få får at se. Det handler om appeasing \ "dem \" og afrunding af et billede. Det er som om denne såkaldte Barbie er så investeret i køn normer, hun omfavne den \ "arbejde dobbelt så hårdt \" ting som en vinkel, ikke en klagesang. Du kan ikke banke hende trængsel, men du kan ikke helt beundrer det som empowerment, enten. Hun er så sulten, hun spiser ud fra begge sider af hendes mund.

torsdag den 3. september 2009

All About The World \ 's stoerste vindmoelleproducenter Generator



Før videre på listen over verdens \ 's største vindmølle generator lad første kender sin definition og dens formål. Hvad er vindmølle? Svaret er en roterende maskine, der omdanner den kinetiske energi i vinden til mekanisk energi. At \ 's vindmølle, men når vi taler om vindmølle generator sin anden historie, de bliver en generator når vi konvertere fra mekanisk energi til elektrisk energi, som betyder, vi tillægger en generator til roterende del af en vindmølle. Så lad gå til forude listen for yderligere diskussion.



Syv Plus megawatt
Denne turbine har en rotor diameter på 126 meter (413 fod). kaldes en Enercon E-126. disse har invertere i stedet for synkrone generatorer, det vil sige en separat controller, der konverterer den vilde AC genereret til noget nettet kan bruge. Det betyder, at rotoren kan køre på en mere optimal og varieret hastigheder.
http://www.metaefficient.com/news/new-record-worlds-largest-wind-turbine-7-megawatts.html



7,5 megawatt MBE turbine
kystnære forstranden, og rettigheder til at lease havbund for produktion af vedvarende energi på kontinentalsoklen i Renewable Energy Zone, der strækker ud til omkring 200 nautiske miles ..
http://www.treehugger.com/files/2008/06/queen-offshore-wind-turbine-power-clipper.php



Type vindmølle
Fuld detaljering af historien, ressourcer, design og konstruktioner, optage bedriften, dets komponenter.
http://en.wikipedia.org/wiki/Wind_turbine


10 MW vindmøller bliver den næste targe
Vindmøllerne, fra GE og Siemens, ikke nødvendigvis repræsenterer den største turbiner til rådighed, men de vil blive det største nogensinde installeret på vinden Center, der giver forskere mulighed for at sækken og prod maskinerne for at se hvilken slags understreger turbiner kan tage. De planlægger at arbejde på måder at få mere magt ud af de eksisterende vindmøller, og på hvordan man kan forbedre holdbarheden af turbinen komponenter.
http://peakenergy.blogspot.com/2009/02/worlds-largest-wind-turbine.html



Havvindmøller
Hver vindmølle vejer over 900 tons, herunder 120 m høje tårn, der skal forankres i det dybe vand. Hver turbine blade er 61,5 meter lang og vejer under 18 tons.
http://www.reuk.co.uk/Worlds-Largest-Wind-Turbine-Generator.htm


For vindmøller er Bigger Better
At give forskere mulighed for at sækken og prod maskinerne for at se hvilken slags understreger vindmøllerne kan tage. At kalde det verdens største offshore vindmølle.
http://earth2tech.com/2009/02/11/for-wind-is-bigger-better/

tirsdag den 1. september 2009

Bedre

Jeg har kun lige taget min første dosis af antibiotika, så jeg ved, at øre-infektion er ikke bedre endnu. Det er en god fornemmelse lige at vide, men at en egentlig \ "bedre \" er på vej. Øret dråber jeg havde på hånd men har gjort den sidste dag eller så tolerable så jeg følelsen bedre. Tak for alle de godt ønsker! Jeg sætter pris på dem.

Endnu bedre er det, jeg havde i weekenden for at få mit hoved skruet på lige og til at lade en hel bunke af meningsløs crap roll off min ryg. Det første omgang ramte en slags dødvandet mellem mit hoved, og det rullende off punkt, men jeg formåede at rydde forhindringer og starte stream gang.

Betyder det, at jeg nu er immun over for alle disse følelsesmæssige landminer? Næppe. Jeg er jo stadig et menneske. (Og en pige. Og en Cancer. Moody parti vi er på både tæller.) Men - og dette er en smuk ginormous men - Jeg mindede mig selv, at det er energi, der er så meget mere værdifuldt, hvis kanaliseres i andre retninger. Lettere sagt end gjort, men absolut umagen værd.

Så i stedet for en dum pige wallowing i tåbelige ting (yderligere holdes ned i den sump af fysiske elendighed) den lille kraftværk af en kvinde er på vej tilbage. Det officielt lægger både hus og mit job på varsel. (Disse to steder er modtagerne af alle, at rechanneled energi.) Jeg er en kraft, der skal regne med.

Look out! Du var advaret.

onsdag den 26. august 2009

Masse artikel Control Review - Kan det betale sig at Brug Masse artikel Control?

Én af de nemmeste måder at søge ud af trafik til dit websted er ved artikel markedsføring. Det er ikke den hurtigste, men det er behageligt og nærige. Mens du er åbning forberedende inden for internet markedsføring ansvar, du har brug for ting, så det er behageligt og miserly.If du \ 're uanset hvor gerne jeg var mens jeg på sporet vist, du tillader allerede blæst din plan frustrerende at søg dit website er bygget, handel alle bøger under solen, og du sandsynligvis stadig Haven \ 't h. ..

tirsdag den 18. august 2009

Suicidefood Bestil Rapport: slutspil

Suicidefoodism er ikke kun for tobak-farves hillbillies med paunchy overalls længere. Nu, selv de mest alvor earthies kan påberåbe sig de \ "fødevarer \" dyr gør det hele for os.

Notere: [Røget laks] smager så godt. Jeg vender tilbage til køleskab, åbne den, trækkes ud af mere laks. Det siger ... \ "Husk købet. \" Jeg spiser mad. Luk døren. Prøv ikke at tænke på det.

Jeg går tilbage igen. Jeg husker rovdyr-byttedyr købet: Hvis du spiser kødet af en anden, skal du tage ansvar for en fortsættelse af sit samfund. Jeg åbner køleskabet. Spise mere.

Denne gang laksen siger noget andet til mig: \ "Jeg ved, du ikke bryder dig om at dræbe. Hvis du hjælpe tage de dæmninger, som vil hjælpe os overleve. Derefter kan du dræbe og spise alle de laks, du ønsker. Vi vil selv springer ud af vandet og ret til, hvor du venter. Du vil ikke føle sig dårligt om at dræbe os, fordi du har hjulpet vores samfund. Vi vil gerne gøre det for dig, hvis du vil hjælpe os overleve. \ "(understregning tilføjet.) Dette uddrag stammer fra Derrick Jensen's provokerende slutspil, bind 1: Problemet med Civilization (Seven Stories Press, ISBN: 978-1583227305).

Af alle arter af suicidefoodists, vi finder de fromme, som er forbundet til Natur typer hårdest til mave. Deres artisanal kød! Deres øjenvidne regnskaberne for slagtning og butchery! Den dybe forbindelser de forestille sig med dyr de skære op med ærbødig knive og gafler! De har opnået en nærmest hellig status, at den blotte Veganer-med sin perverse vilje til at lade dyrene blive-aldrig kan håbe på at forstå. Endnu en gang enfolded i omfavnelse af livets grundlæggende styrker, \ "bevidst eaters \" er de sande animalsk bejlere.

For dem alle, den besked af de dyr, der aldrig er en enkel og rationel, commonsense en: \ "Du må ikke dræbe mig eller min type. \" Nej, det er altid en besked, der tillader dyret-plejere-om at fortsætte som før, hvilket gør, men et par indrømmelser: Køb dit kød fra dette eller hint slags leverandør, støtte fjernelsen af disse eller de dæmninger, give takket før du spiser.

Hvorfor ikke nedbryde dæmningerne, krat luften ren, genbeplante skovene og derefter-det bliver en vanskelig opgave, og så være opmærksom-ikke spise de fisk, når alt kommer til alt? At spise dem med den begrundelse, at du kun gør deres bud er ren solipsism. Denne \ "lejlighedskøb \" Jensen taler om: "der kom op med det?

Og denne \ "community \" dyrene sagde at holde i så henseende? Vi siger, hvordan kan der være et samfund uden individer? \ "Dræb mig! Dræb os alle! Just skåne vores samfund! \" I denne udformning, dyr vil offer for et princip, hvilket viser sig at være mere avanceret end de fleste af os.

Desværre er vi i besiddelse af den forgiftede tankerne af \ "civiliserede, \", men vi lettere kan forestille sig taknemmelighed af dyr, der har været sparet vores gori ærefrygt og venstre alene helt. Men for alle deres ære af dyr, de neo-traditionelle aldrig synes at huske på, at dyr har en interesse i at finde komfort og sikkerhed. I at bruge deres sunde organer. I at være i live.








Addendum: Er andres mindet om dem, suicidal hvaler af yore?

Næste Selvmord Mad session: Op, op, og væk!

onsdag den 5. august 2009

Lieberman vows at holde op, hvis der opkraeves

Israelske udenrigsminister Avigdor Lieberman har sagt, at han vil træde tilbage, hvis der opkræves over korruption påstande.

På søndag politiet anbefales at skulle stå over for afgifter. Beslutningen om at forfølge sagen nu ligger hos Attorney General.

Hr. Lieberman har konsekvent nægtet enhver forkert gør og siger undersøgelsen er politisk motiveret.

Beskyldningerne mod hr. Lieberman vedrører bestikkelse, hvidvaskning af penge og vanskeliggøre retfærdighed.

"Jeg er overbevist om, at næste år, og i to år er jeg også stadig vil være udenrigsminister"


Avigdor Lieberman

Profil: Avigdor Lieberman

"[Hvis Attorney General] beslutter at anklage mig efter at have hørt mig ud, jeg vil træde tilbage som udenrigsminister, og inden for de næste fire eller fem måneder, jeg vil slutte som et medlem af parlamentet," Mr Lieberman sagt.

Men han tilføjede: "Jeg er overbevist om, at næste år, og i to år er jeg også stadig vil være udenrigsminister."

Anklagerne menes at relatere til et selskab, der drives af hr. Lieberman 's datter.

I april - dage efter at være blevet taget i ed som udenrigsminister - Hr. Lieberman står mere end syv timer i politiets forhør over beskyldningerne mod ham.

Frimodig

Udnævnelsen af den åbenhjertige Hr. Lieberman, 51, allerede var blevet opfattet som kontroversiel.

Han har tidligere sagt, at Israel ikke er bundet af en USA-støttet aftale fra 2007 at nå en fredsaftale med palæstinenserne, og det israelsk-arabiske parlamentsmedlemmer, der mødtes Hamas bør gennemføres gerne nazistiske kollaboratører efter Nürnberg-processerne.

De moldoviske født politiker fortalere swapping dele af israelsk-arabiske befolkede område i Israel med israelske løsning blokke på Vestbredden.

Palæstinensiske embedsmænd har beskrevet ham som en "hindring for freden".

Han fører Yisrael Beiteinu (Israel Vores Hjem) - det næststørste parti i det regerende koalition og den tredje-største i parlamentet.

Den part trækker en stor del af sin støtte fra millioner jøder, der tog til Israel efter Sovjetunionens sammenbrud i 1991.

fredag den 31. juli 2009

Trouble gaere

tirsdag den 21. juli 2009

Skadeserstatninger vinde for S Korea baby swap

En sydkoreanske moderen, der har forladt hospitalet med det forkerte barn efter fødslen mere end 16 år siden har vundet nogle $ 56.000 (£ 34.000) i skadeserstatning.

Konen var uvidende om hospitalet 's fejl indtil sidste år, da hun fandt sin datter ' s blodtype umuligt kunne matche hende eller hendes mand 's.

Tests viste pigen ikke var hendes, og det var derefter opdagede, at en sygeplejerske havde uheld byttes børnene.

Seoul Central District Court afslået en anmodning om at se den anden pige 's-fil.

Det citerede det er nødvendigt at beskytte personlige oplysninger.

Kvinden, der fødte på et hospital på GURI, Gyeonggi-provinsen i 1992 ønskede at se den medicinske fil at spore hendes biologiske datter.

Den domstol beordrede hospital til at betale skadeserstatning til moderen for psykiske tab, Korea Herald rapporteret.

"Hospitalet bærer ansvaret for at træffe passende pleje af nyfødte og for at vende tilbage hver ret forældre," sagde domstolen i sin kendelse.

søndag den 19. juli 2009

McNae forfatter: Action behovet for at standse domstol rapportering tilbagegang

Der er et alvorligt behov for forskning til at undersøge og eventuelt vende den stigende tilbagegang i retten rapportering på tværs af landet, en medielov foredragsholder har advaret.

tirsdag den 7. juli 2009

Kaffe "kan vende Alzheimer 's '

Drikker fem kopper kaffe om dagen, kunne ændre hukommelse problemer ses i Alzheimer 's sygdom, amerikanske videnskabsfolk sige.

søndag den 5. juli 2009

Michael Jackson: hvad gjorde hans hjem sige om ham?

Michael's elskede Neverland: fabelagtig eller fejlkonstruktion?

De $ 100.000 om måneden hus i LA, at Michael var udlejning, da han døde
Mere Neverland ... men min favorit del af hjemmet er lunefuld Walt-Disney-esque ur landskabsarkitektoniske ud foran (se nedenfor)

Jeg må indrømme, jeg elskede Jackson kaldet Janet mere end Michael - ikke sikker på hvorfor. Jeg tror Michael's one-handske ting altid gav mig den snigende heebies (dog ikke så meget som boblerne den chimpanse ting eller bizarre næse job ting). Jeg er ked af hans død og føler især synd for hans tre børn, og naturligvis Janet. Jeg har aldrig kunnet Michael's følelse af personlig stil - det var alt for tinsoldaten, en handske, dårlig rødt læder for minen. Jeg tror, at hans stil huse er lignende - grandiose, CopperArt-ish og bare en smule yick. Michael's vigtigste hjem var Neverland, en sydlige Californien Ranch, som var en del forlystelsespark / del dyr i zoologiske haver, som han måtte forlade, da han kæmpede gæld og kan ikke længere råd til de millioner forpligtet til hvert år at vedligeholde sådan en fejlkonstruktion. Huset skulle være afskærmet, men bankfolk holdes gør last minute tilbud, og det har stadig ikke solgt. Neverland er hvor Michael ønskede at blive begravet (selvom nogle rapporter siger han vil blive "plastinated ', ligesom hans kæledyr chimpanse) så måske det er det hus, der bedst afspejler den " rigtige "Michael Jackson. Michael's lejet Holmby Hills hus - det sted, hvor han døde - har at hideously American prestige se, at netop reeks af "it's-mere vigtig-til-look-rig-end-er-style ". Jeg kan godt lide at tænke den ydmyge to-værelses hus i Gary, Indiana, hvor Jackson Five voksede op er det hus, der siger mest om Michael Jackson. Det er ydmyg, det er ærlig, og det ved, hvad det står for. Hjem havde han senere i sit liv ikke kun fremvise de whacky over den sanger, men synes at afspejle hans problemer, også. Hvis hjem er, hvor hjertet er, så som hjem er i Jackson hjerte?
A 1973 photo shoot "på home " med Michael Jackson - han havde forladt Gary som derefter

Den ydmyge hus hvor Jacksons rejst deres børn i Gary, Indiana
Relaterede historier:
Inde Neverland
Cute billeder af Neverland

Billeder: Mjsiteand Splash

torsdag den 25. juni 2009

tirsdag den 16. juni 2009

UK "for at inddrive langsomt fra 2010 '

Den britiske økonomi er stabiliserende men det bliver ikke før i begyndelsen af næste år, at en "gradvis " nyttiggørelse vil begynde, CBI siger.

tirsdag den 9. juni 2009

Vindue paa Eurasien: Moskvas Politikker Set uforvarende Fremme islamistiske Eksplosioner

Paul Goble

Wien, juni 8 - trods sine løfter til at bekæmpe islamistiske bevægelser og dens udvidede "anti-ekstremisme" foranstaltninger, den russiske regering har vedtaget en politik, der gør det anledning af islamisk ekstremisme i midten af landet mere og mere sandsynligt, en situation, der har ført en analytiker til at konkludere, at de myndigheder, der "mister kontrollen" over Moskva og andre store russiske byer.
Og denne situation er særlig farlig, fordi med hensyn til tre vigtige politiske initiativer, de russiske myndigheder synes at tro, at hvad de gør, vil have præcis den modsatte virkning, en holdning, der gør det mindre sandsynligt, at de beføjelser, der vil ændre kurs, før situationen kommer ud af hånden.
Først efter pres fra den russiske ortodokse kirke og den russiske nationalister på næsten alle striber, har myndighederne generelt afvist at tillade mere moskeer til at åbne i russiske byer (i modsætning til landdistrikterne, hvor mange har), selv om antallet af muslimer i mange by - områder er vokset hastigt siden afslutningen af den sovjetiske periode.
Således er i Moskva, at antallet af officielt registrerede moskeer er steget fra fire til fem, da sovjetiske gange, mens antallet af muslimer er steget fra mindre end 100.000 til mere end 2,5 millioner, og i St. Petersborg, er antallet af registrerede moskeer har steget fra en til to, selv om antallet af muslimer er steget fra 15.000 til en million.
Som et resultat, ved at udskyde til kirken og nationalistiske følelser, den russiske regering reelt har åbnet vejen for uofficiel muslimske grupper, mange af medlemmerne er enten mere radikale til at begynde med, eller som bliver således et resultat af, at tavshedspligten overholdes og følelse af officiel forfølgelse de oplever.
Andet i sin indsats for at opbygge Vladimir Putin's "power vertikale", den russiske regering har afvist eller undermineret tjenestemænd, som har vist sig mere dygtige til at håndtere med de islamiske grupper og har signaled dens hensigt at mindske den handlefrihed for regeringerne i ikke-russiske regioner i hele landet.
På den ene side, Bashkortostan formand Murtaza Rakhimov har haft stor succes med at blokere anledning af islamistiske bevægelse i hans republik, men nu på grund af hans kritik af Moskva, han sandsynligvis vil blive bortvist fra Forenede Rusland og dermed ud af et job. Det er usandsynligt, at hans efterfølger vil være lige så effektive i denne henseende (www.annews.ru/news/detail.php?ID=185561).
Og på den anden side, en tale udarbejdet af Valery Tishkov, den indflydelsesrige direktør for Moskvas Institut for Etnologi, som sætter spørgsmålstegn ved hele begrebet "etniske territorier," foreslår, at den russiske regering kan genoptage Putins program af at slå føderale enheder (www .valerytishkov.ru / cntnt / novye_publikacii / vatishkov_.html).
Hvis det sker, ikke blot vil den vrede mange ikke-russere (og nogle russere såvel), men den vil åbne døren for islamiske radikale at spille på denne utilfredshed. Faktisk er de radikale er bestemt til at hævde, at kun de og ikke nogle nye, Moskva-installeret etniske ledere kan forsvare og fremme de interesser historisk muslimske befolkninger.
Og for det tredje russiske embedsmænd, især i Moskva, hvor de er mere tæt overvåget af vestlige ambassader og journalister, har været tøvende med at flytte så hårdt som de har ældre og andre steder mod offentlige tiltag ved North kaukasiske diasporaer lest sådanne aktioner udløse et endnu større problem.
På vegne af "tolerance, " Sergey Mikheyev af Moscow Center for Politiske Technologies siger, de myndigheder regelmæssigt sættes op med aktioner, herunder brug af skydevåben, som disse grupper, at de beføjelser, at der aldrig ville stå stille for eventuelle andre koncernen, herunder etniske russere, der beskæftiger sig med (www.politcom.ru/8272.html).
Det har ført nord kaukasiere, hvoraf mange er muslimer, der føler, at de er en lov i sig selv, og at de kan fortsætte med at dyrke fjendtlighed mod den russiske befolkning, fremme deres "gruppe interesser for enhver pris", og push "religiøse radikalisme og idéer, separatisme, "i ringe risiko.
Svigt af regeringen til at undertrykke sådanne aktioner, Mikheyev fortsætter, har radikaliserede etniske russere, der bidrager til den voksende fremmedhad eller endog "nynazisme" og dermed "uundgåeligt fører til tab af strategisk kontrol over situationen i hovedstaden" og måske i landet som helhed.
Mikheyev's bemærkninger må overdrive risikoen for øjeblikket, men der er også en anden risiko, der er alt for reel: De i Moskva, der ønsker at vedtage et endnu mere autoritær retning, end den russiske regering har indtil nu mai velkommen lejlighed til at påberåbe sig en trussel om islamisk ekstremisme som begrundelse, vel vidende, at kommer til at spille godt i Rusland og i udlandet.

søndag den 7. juni 2009

Varmeste dag i aaret forudsagt

Man forventes at blive den varmeste dag i året indtil nu i nogle dele af Storbritannien.

fredag den 29. maj 2009

Boondoggle i Prince George's

Kommentar: Det er uheldigt, at Post ikke navnet alle de ansvarlige embedsmænd, så den brede offentlighed vil vide præcist, hvem skylden for både spild af penge og den ekstra dårlig omtale for vores amt.

Boondoggle i Prince George's; Omkostningerne ved at opgive en skole kontorer planen.
Post, den 25. maj 2009 (Editorial).
Komme med penge nok til at finansiere uddannelse har længe været en kamp i Prince George's County, hvor en skat cap grænser indtægter. Så det er endnu mere maddening at $ 11 mio frittered væk på en planlagt skole hovedkvarter. Dette kolossale spild af offentlige midler bør medføre skole embedsmænd og statslige lovgivere - som alle er skyld - til at foretage nogle alvorlige sjæl søgning.

Bestyrelsen for Uddannelse stemte i sidste uge til at bakke ud af en $ 36 mio lease-købsaftale for Washington Plaza office kompleks i Upper Marlboro. Om at fornægte behandle vil pådrage sig en bøde på $ 4,8 millioner, hvilket bringer systemets samlede omkostninger i husleje og andre udgifter til $ 11 millioner med, som et bestyrelsesmedlem observeret, "intet at vise " for det.

Bestyrelsen havde ikke noget valg: De Maryland Generalforsamling, prodded af lokale senatorer og delegerede, vedtaget lovgivning, der ville have tilbageholdt millioner af dollars i offentlige skolesystem støtte hvis bestyrelsen fortsatte med projektet. Lovgiver mente, at pengene ikke kan retfærdiggøres på grund af den hårde økonomiske tider, der var årsag fyringer af county arbejdstagere og andre nedskæringer.

Måske de har et punkt om det kloge i virksomheden projektet på nuværende tidspunkt, men det er svært at se, hvad de ved deres andet-guessing. I betragtning af, at $ 11 millioner er lidt mindre end en tredjedel af de samlede anslåede udgifter, ville det ikke have været smartere at gå videre med projektet? Ingen bestrider, at den nuværende administrative kontorer er i dårlig stand eller at der er fortjeneste og omkostningsbesparelser i konsolideringen faciliteter spredt over hele amtet. Vil embedsmænd se tilbage på 10 år og ønsker de havde handlet anderledes? Det er interessant at bemærke, at planerne Frederick skole embedsmænd for et lignende projekt til hus administrative kontorer ikke var årsag til den lovgivende magt til at intervenere.

Ingen tvivl om, det er til dels på grund af den måde Frederick embedsmænd bygget offentlig støtte til deres projekt. De Prince George's bestyrelse, i modsætning, ignoreret rådgivning fra daværende forstander John E. DEASY Formand for yderligere studier, thumbed sin næse på indsigelser fra amtet tjenestemænd og ikke gjort sig nogen anstrengelser for at inddrage offentligheden i sin afgørelse. At der ikke var nogen støtte til denne beslutning er bestyrelsens skyld. Alt for dårlig county skolebørn er nødt til at betale prisen. (Posted 25 mai 2009)

fredag den 22. maj 2009

Vodacom er opfoert trods protest

Sydafrika 's største mobiltelefon firma, Vodacom, har gjort sin debut på Johannesburg børsen.

Det kom dagen efter en domstol kastede ud et forsøg fra Fagforbund Cosatu at blokere prospektet.

Aktierne åbnet kl 59.50 rand hver ($ 6,90; £ 4,51) og steg til 63,10 rand, før den kan falde tilbage til 59.30.

Prospektet er en del af en bredere aftale, som øger britiske firma Vodafone 's aktiepost i selskabet fra 50% til 65%, til en pris på 22.5bn rand (£ 1,4 mia; $ 2.1bn).

Vodafone købte de 15% af aktierne fra regeringen kontrollerede Telkom, der nu tilbydes de resterende 35% af sine aktier til investorer.

Halvdelen af Telkom aktier på markedet bliver frit handles, og den anden del bliver afholdt af fondsforvaltere.

BBC 's Karen Allen i Johannesburg siger Vodacom sell-off var blevet et symbol på de politiske udfordringer, som formand Jacob Zuma, hvis allierede i fagforeningerne og det kommunistiske parti var imod den aftale.

Cosatu havde indvendinger mod en udenlandsk virksomhed at tage et flertal af aktierne i en af landets 's største virksomheder.

Vodacom løber mobilnet i fem afrikanske lande.

Russell Loubser af Johannesburg Securities Exchange (jse) sagde, at det var en "højt respekteret virksomhed" for investorer at tilføje til deres porteføljer.

fredag den 15. maj 2009

Speedy's Grill Inc.

Meget har ændret sig siden vi tjent i militæret .* Vi har ikke haft geografiske betegnelser ud af ensartet, rollerskating gennem rod, levere deres venner (og sød te) på en bakke. Det er en helt anderledes boldspil nu.

Vi ved ikke, om svine waiter skated i fra National Guard armory en sparsomme 2.5 miles fra Speedy's, men vi kan ikke rabat muligheden for, at der ud over at være ude af ensartet, han er AWOL.

Men sådan er det jo det. Hvad fik os så pågældende er ikke at lade hånt om reglerne og regs. Det er upending af militærets code of honor. Hvor er den korpsånd, der udgør rygraden i alle kampene enhed? Denne dogface har vendt ryggen til deres kolleger, der betjener dem op som så meget kanonføde.

Men måske er der mere gang i henhold til nævnte garnison cap-en plan for at pådrage sig sin egen straf, måske? Er, at hvorfor han modarbejder moral så ihærdigt?

* Denne erklæring er et retorisk trives alene.







Næste Selvmord Mad session: Hvad er det ged op til?

onsdag den 6. maj 2009

Advarsel over private sundheds-scanninger

Sundhed velgørenhedsorganisationer og regeringens rådgivere siger, at de er bekymret over private medicinsk screening for at afsløre tidlige tegn på flere sygdomme.

Omkring 75.000 mennesker i Det Forenede Kongerige har betalt et amerikansk firma op til £ 150 til test for sygdomme som hjertesygdomme og slagtilfælde - ofte efter få bogstaver.

Læger sige bogstaverne er skrækpropaganda og test er ofte unødvendigt.

Life Line Screening siger den identificerer risici og at NHS test er kun, hvis patienter vise symptomer.

En pakke med fem tests for forhold såsom slagtilfælde, hjertesygdom, aneurysms og knogleskørhed koster omkring £ 150 fra selskabet.

Det siger sine test foretages af teknikere anvender state-of-the-art mobile ultralydudstyr oprettet i rådhuse eller medborgerhus i hele Storbritannien.

'Utilstrækkelig dokumentation '

Kunder talt med som BBC på et frasigtet sagde, at de var tilfredse med den service, at henvise til bekymring over den tid, scanner eller prøver kan tage på NHS og vanskelighederne med at få udnævnelser.

"Jeg tror, at dette virkelig er ensbetydende med skræmmekampagner"
Dr. Jonathan Freedman

Men ifølge det organ, som rådgiver regeringen om screening, de procedurer, der tilbydes af private virksomheder såsom Life Line Screening kan være dyre, unødvendige og vildledende.

UK National Screening Udvalg siger NHS tilbyder test for osteoporose, slagtilfælde og hjertesygdomme gratis.

Anne Mackie, dets leder af programmer, tilføjede: "Mange, mange af disse programmer, som virksomhederne tilbyder - og for nogle, de tilbyder en bestemt aldersgruppe - vi vil anbefale dig don 't [tage] fordi balancen for skade opvejer fordelene ...

"Du kan finde på disse prøver ting, som - hvis du ikke havde 't vides - aldrig ville have været betydelige.

"Du vil måske ende med at have prøver og eksaminer - potentielt nogle af dem ganske ubehagelig - at du ikke ville have haft, havde du ikke haft screening."

En række velgørende også siger, at de ikke støtter screeningerne.

En test er beskrevet som osteoporose screening - men National Osteoporosis Society siger, at det ikke støtte ultralyd for at diagnosticere sygdommen.

"Hvad vi forsøger at gøre, er at identificere personer med risikofaktorer, før der opstår symptomer"
Aileen Morrison, Life Line Screening

British Heart Foundation siger i en af de vigtigste Life Line screeningtests til detektion af risikoen for slagtilfælde - der er "utilstrækkelig dokumentation for, at det er en passende screeningtest ... i symptom-mindre individer".

GP Jonathan Freedman, i mellemtiden, har modtaget et brev fra Life Line Screening sammen med mange af sine patienter.

"I 've haft mange patienter der kommer ind nu - mange har været ældre patienter - mange har været sårbare - Mange har haft en hel del sygdomme allerede, og jeg tror, at dette virkelig er ensbetydende med skræmmekampagner," sagde han.

Men Life Line Screening insisterer tidlig opdagelse af betingelser kan redde liv og siger det ikke ud til at skræmme folk.

Aileen Morrison fra selskabet sagde: "Vi don 't til hensigt at skræmme nogen med vores marketing materiale overhovedet. Hvad vi gør, er at give folk med oplysninger om de betingelser og ganske ofte disse er tvingende statistikker.

"Disse test aren 't tilgængelige på NHS typisk, medmindre du har symptomer, så hvad vi forsøger at gøre, er at identificere personer med risikofaktorer, før der opstår symptomer - før en alvorlig begivenhed, såsom aneurisme eller et slagtilfælde opstår".

Denne artikel er fra BBC News website. © British Broadcasting Corporation, BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider.

onsdag den 29. april 2009

Sitcom retrospectives

Det er fredag pågældende dag. Hvad er din?

Damian J. Thomas ønsker at vide:

Hvorfor har TV-serie spilde min tid med tilbagevirkende episoder? Nogle episoder blot vise dele af den samme ting, jeg allerede har set. Var nogen, som lederen forfatter, på ferie denne uge?

Retrospectives er en billig måde at udfylde et sæsons værd shows. De generelt klarer sig godt i ratings. Og netværk fremme crap ud af dem.

Et af de mest gruopvækkende oplevelser i mit liv indebærer en retrospektiv. Jeg tog en MRI (allerede et hjerte tromler bestræbelse). Spejle blev oprettet i røret, som er tilladt for patienter at se et tv. Så der var jeg, claustrophobic, ikke lov til at flytte endnu en tomme, for 45 minutter, tvunget til at se THE retrospektiv.

År siden jeg sat en sitcom pilot, til NBC. Da det blev tid til spørgsmål ét net whiz spurgte (i lige ansigt endnu): "Hvad er den første episode af sæson syv?" Jeg plukkede min kæbe off gulvet og sagde: "Klippet viser med alle de klassiske øjeblikke fra de første seks år. "Jeg ønskede at tilføje, men ikke:" Hvad fanden tror du, er det første viser for sæsonen syv? Hvordan fanden skulle jeg vide det? Er du sindssyg? "De har ikke købe showet.

Retrospectives er fantastisk til forfattere. De får royalties for enhver klip anvendes fra deres episoder. Min partner og jeg renses op på mash og Cheers. Jeg tror på Cheers de brugte noget i retning af 25 i vores episoder. Efter dette, når som helst i skriftlig værelse vi var gået i stå på en historie på Cheers Jeg ville sige: "Lad os bare skrot dette og gør noget andet klip show!"

Vi var der i løbet af mask retrospektiv og selv om det var billigt at producere det krævede fem gange indsats fra vores side at sætte det sammen. For en måned hver aften, efter vi har afsluttet vores skriver vi kørte til en produktion hus i Hollywood og screenet episoder indtil midnat eller 1 AM. Så kom den umulige opgave at nedslagning syv års store højdepunkter i en udvidet episode.

Et yderligere problem er fastlæggelsen af formatet for klip. Der er wraparound tilgang. Dette kan være et reelt Dicey. Jeg husker en række fik omkring dette problem ved at have deres karakterer blive bestjålet. Mens bundet sammen i køkkenet, til at videregive den tid (som alle er bundet familier gør) de begyndte reminiscing. "Hey, kan huske den tid, du har ødelagt bil?" Og de vil vise klip. Smooooth.

I dag viser en tendens til at styre væk fra at listig enhed. På Cheers vi fandt den støbt ud af karakter og læg dem på et panel. De besvarede en moderator's spørgsmål, og vi brugte clips til at støtte disse svar. Andre viser bruge lige strengt klip bindes sammen af grafik eller voice-overs.

En tendens jeg mærke det seneste - disse retrospectives vises hurtigere og hurtigere. Det plejede at være, du ville ikke engang tænke på at gøre et klip viser før 100 episoder. Nu er det at komme til, hvor klip viser kommer som en fejring af at få samlet op til bagsiden ni.

En dag jeg vil have til at sammensætte et klip viser i denne blog. Forskellige sætninger fra forskellige stillinger. Vent et minut. Jeg kan sige, jeg gør, at lige nu. Ja, velkommen til min retrospektiv post.

tirsdag den 21. april 2009

EPO regel aendringer: obligatoriske svar paa soegningsrapporter

Patent Baristas bemærker regler ændringer på EPO, herunder

Obligatoriske reaktion på Europa søgningsrapporter

På nuværende tidspunkt en ansøger ikke har til at besvare enhver søgning rapport, som EPO spørgsmål. Men dette vil ændre sig, når de nye regler træder i kraft. [1. april 2010]

Fra denne dato ansøgeren bliver nødt til at reagere på indsigelser i den udtalelse, der ledsager en europæisk søgning rapport. Dette gælder for udvidet søgning rapporter, rejst på de europæiske patentansøgninger, der indgives til EPO, og supplerende søgning rapporter, der rejses i den europæiske regionale fase af en PCT ansøgning hvor EPO ikke var det International Search Authority (ISA).

onsdag den 15. april 2009

Ahoy Hoy

Jeg er lige trådt ind i en fotokonkurrence for at vinde $ 50 KB at gå skyde noget, jeg ønsker overalt. Gæt hvad jeg valgte? Morbid Americana! Hvis du kan lide, hvad jeg gør her, skal du klikke på for at stemme for min idé. Du er nødt til at logge ind for at bevise du ikke er en robot, men det tager kun et øjeblik.

Jeg trådte meget sent i projektkonkurrencen - det ender Friday, April 3, så jeg har virkelig brug for at få afstemningen ud. (Du skal bare klikke på PIC IT.) Please dele dette med alle andre, der vil hjælpe, via kvidre, Facebook, message boards, uanset. Tak!

mandag den 30. marts 2009

Hr. Teo Chee Hean vil tage over Professsor Jayakumar som ny vicepremierminister i Singapore fra den 1. april 09.Mr Teo vil cocurrently hold udnævnelse af minister for Forsvarspolitik mens Prof Jayakumar vil blive udnævnt som Senior Minister.In den seneste regeringsrokade annonceret i går, en ny dame fuldgyldigt minister er født .... hun er ingen andre end de mest erfarne kvindelige Senior Viceminister, Ms Lim Hwee Hua.Acting minister for Manpower, hr. Gan Kim Yong vil blive udnævnt fuld minister for Manpower, mens hr. Lui guffe Yew vil blive udpeget til fungerende minister for Ministeriet for Information , Kommunikation og Arts (MICA). Den nuværende MICA minister, Dr. Lee Boon Yang vil blive øget down.Mr Sam Tan vil blive udnævnt som Parlamentet sekretær i et ministerium, mens hr. Teo Ser Luck vil blive endnu mere travle, optage posten som borgmester for nordøstlige District, Senior Parlamentet Sekretær for Ministeriet for Fællesskabet, Ungdom og Sport samt for transport og cocurrently formand for Young PAP.

tirsdag den 17. marts 2009

Han virkelig gjorde kender dit navn

Eddie Doyle, 69, er blevet afskediget fra sit job i Boston. Hvem er Eddie Doyle? Ingen særlige, bare en Bartender på en bar i Boston (det plejede at være) kaldes tyren & Finch . Hvis det lyder ikke kender, som du måske har set uden for den i kreditter af lidt tv viser i 80'erne. Showet bragt tusindvis til bar hver dag, men den nuværende recession har truffet sin vejafgift og ejeren, der har været venner med Eddie i 40 år, havde til at træffe nogle svære valg.
Men Eddie var mere end blot en Bartender, hans årlige Cheers for Børn auktion bestået $ 1 million i 2004 (selv om dens Fremtiden er nu usikkert). Han er ansvarlig for en masse andre velgørende arrangementer og endda startet en kørende klub, The Boston Barleyhoppers, som resulterede i 22 ægteskaber. Han organiserede aktiviteter for bar ansatte og begyndte deres softball team. Men han var for travlt til at opfylde de fleste af de mennesker, han havde hjulpet.



Så hvis du er i Boston i slutningen af måneden, stoppe og tage et glas til en Boston institution.



Bonus Normisms .

tirsdag den 10. marts 2009

Tr�bearbejdning Skoler

Jeg er en stor fan af træforarbejdende skoler. Ser en master woodworker viser hans eller hendes teknikker person, hvor du kan stille spørgsmål og hvor de kan se dig over skulderen og tweak dine handlinger har vist sig at være uvurderlige for at forbedre mine færdigheder.
Og lige så snart jeg ramte lotteriet, jeg planlægger at blive en fuldtidsansat ww studerende.

 Indtil videre har jeg taget klasser på Olde Mill Cabinet Shoppe , Cedar Søers Conference Cent er , Den Woodworks S hows og Woodcraft . Hver en har været umagen værd omkostninger og tid. Og to ting især jeg har fundet til at være sandt: 1), selvom du tror, du kender emnet godt, vil du altid lære noget nyt, og 2), selv hvis du tager et træforarbejdende klasse du tror, du måske ikke gerne * � � "hvad du lærer vil vise sig at være nyttige eller andet sted langs din træforarbejdende rejsen.
En ven tog en klasse på Marc Adams School of Træbearbejdning og siger, at det var en af de bedste oplevelser i hans liv. En anden ven har taget klasser på Land Workshops og stærkt anbefaler det. Nogen har lige fortalt mig om John C. Campbell Folk School der ser ud som masser af sjov.
Den Center for Møbler håndværksmæssig er på min liste over steder, hvor jeg planlægger at tage klasser en dag. Og jeg hører, at Roy Underhill er hurtigt at åbne sin egen skole. (I am så d�r.)
Hvis du har haft gode erfaringer på træforarbejdende skoler, jeg gerne vil høre dine tanker og anbefalinger.
Bemærk tilføjet 2.24.09: Links til alle dine anbefalinger kan findes på links siden i side bar.
* Jeg var ikke så sikker på, at jeg gerne vil chip udskæringsmaterialer, men blev vist forkert . Plus, lærte jeg en anden måde at skærpe.
Billedet ovenfor er et cherry plade jeg vendte i klassen går (uden finish) og en poppel lidded box jeg vendte i klassen i sidste uge.

mandag den 2. marts 2009

70 arbejdspladser g� s� Optag og s�ndag Brevfletning redaktionelle

The Daily Record og Sunday Mail er fusionerende redaktionelle team med tab af 70 arbejdspladser, moderselskab Trinity Mirror meddelte i dag.

søndag den 22. februar 2009

onsdag den 4. februar 2009

LA Times alligevel får det galt i stamceller

Eric Bailey skriver:

Kritikere har grumbled, at agenturet har oversold løfter af stamceller helbredelse og potentiale tilbagebetalingsperioden til statskassen fra royalties optjent fra videnskabelige opdagelser. Selv med sidste week� � � s bebudelse af et klinisk forsøg, mange institut boostere sige virkelige verden behandlinger, og eventuelle finansielle fordel for staten, kan være et årti væk.

Den bagmænd af Proposition 71 ikke fortælle vælgerne sandheden om hypotetiske fordele og ikke engang rabat formodede fremtidige ydelser til stede kontant værdi, en fejl, at lotteriet spillere kan værdsætte. Det kliniske forsøg har intet at gøre med Forsl 71 forskning.

Den LA Times har været at få stamceller historier forkert i fortiden.


Los Angeles Times artikel Way Off Base om stamceller Emner


http://ezinearticles.com/Will- Wisconsins-patentregistret-Block-Embryonale-stem-Cell-forskning & id = 178431

tirsdag den 3. februar 2009

quote; Hvad har den fik i sin pocketses

A juni 2008 foto offentliggjort f?e gang i Time viser forskellige poster pr?dent Obama udf? eller har udf?i hans lommer for held og lykke. Der er mere end blot en Blackberry derinde: du m?e finde en underlige Hanuman , en mirakul?Medal , en khata og meget mere .>>
(De tre fue punktummer i denne encyklop? post kommer til at t?e .)

tirsdag den 20. januar 2009

Goot Gosh !

 GOOT_SS08_0354
� Hvorfor kan jeg holde p?arping p?m Bang Bang i alle sp?m? at folk sp?r mig om shopping i London? �Fordi bona fide-bar-gevinster som denne opst?hvert s?ften.�jeg udspioneret denne Josh Goot lagdelte-pastelgr?kjole fra S/S 08 indsamling til � 80 i Berwick Street Bang Bang f?ul, og det bogstaveligt talt tog alle mine selvst?ige fastholdelsesanordninger at stoppe mig fra at k?det p?rund af alt det Crimbo gave, gener?et, t?er-about-andre-og-ikke-mig stuff ...

Efter en bid af forskning, viser det sig, at den kjole er p?a href = "http://www.brownsfashion.com/product/89952.htm" TARGET = "_blank "> salg p?rowns til � 250 , reduceret fra de oprindelige pris p?t � 650 (absolut ikke v? at tallet ...). �jeg fysisk slapped min pande og sagde" Double Damn! " til mig selv i en slapstick m? for ikke snapping det up.�imidlertid i g? jeg poppet i igen, og der blev det reduceret yderligere til �� 65.a Jeg ved ikke, hvem der donerede det og accepterede en lavere end lav pris for den til blive solgt i Bang Bang p?en tiendedel af detailprisen men jeg er en lykkelig bunny for det, fordi prisfasts?elsen/lable afsat, er det de farver, der fik mig initially.�Du kan tage det fra hinanden, s?et bliver en top og en kjole men de er bedst b?s sammen, s?des at disse lag af farver kan rundstyringssendere omkring bod (og rundstyringssendere det gjorde i dag, da det er temmelig bl?nde ...)...

 IMG_0795

IMG_0797  IMG_0801

IMG_0800

onsdag den 14. januar 2009

Allen County GOP holde anklager travlt

Wow.

dag jeg læser , som James Reid (R), whoa for nylig trådt tilbage fra en af Huntertown byråd, er sigtet for at stjæle penge fra Township Administratorens kontor og volontøren Fire Department.

I november, staten bestyrelse Konti udgivet en revisionsrapport viser James Reid brugt Township og afdelingen penge til at købe alt fra juledekorationer og dagligvarer til plæneklippere og et luftkonditioneringsanlæg til motordrevne hjem. Revisionen omfattede 2006 til 2007.

I sin revision, staten bestyrelse Konti spurgte Reid at tilbagebetale Township og branden afdeling i alt $ 26.697. Township embedsmænd sagde township? � s forsikring dækkes tyveri og allerede havde godtgjort Township.

Dette er blot endnu et eksempel på GOP lederskab i Allen County.�Her er nogle andre punkter værd at huske på:

  • Doug Foy-administrerende direktør for Det ACRP-blev afholdt med 11 felony tæller i april 2007 for smedning signaturer på kampagne dokumenter.
  • Bill Basting ( R) - sekretær/kasserer for Woodburn-stjal $ 300.000 og konfronteres 5 felony tæller.
  • Matt Kelty (R) - kandidat til borgmester i 2007 - pled skyldig (efter flere måneder for at forsikre alle om, at han ikke gjorde noget forkert) til en Felony charge.�Han står 9 afgifter i alt.

Boy, disse gutter sikker holder anklageren travlt.

mandag den 5. januar 2009

Fireside Chat Med Steve Kerr - Reward Systems

Firesidechatsmall

Gør dine medarbejdere ved, hvad succes udseende i målelige og adfærdsdata vilkår? Check out dette podcast!

41sL21NbK4L._SS500_
� I løbet af denne 34 minutters podcast, jeg chatte med Steve Kerr, forfatter til Reward Systems: Er venlig op? Jeg tror, at alle ledere - og sikkert alle HR professionelle bør tjekke denne bog. Steve var den CLO (Chief Learning Officer) for GE og medforfatter til populære bøger GE Work-Out og Den Boundaryless Organisation . Under denne chat, vi taler om det vigtige i operationelt at definere, hvad vi forstår ved kvalitet, og hvordan denne konvertering er kernen i ledelse.

Du kan lytte til mit podcast med Steve Kerr ved at klikke her :

Du kan også downloade en MP3-version af podcast her.

Og blot en påmindelse .....

Her er den Podcast Feed for hele Fireside Chat podcast serie: Vis RSS XML

Du kan se den komplette liste over podcasts i denne serie, skal du vælge Podcasts og Webcasts kategori på denne blog eller se listen på mit vigtigste websted her .

Du kan også finde denne serie om iTunes (og flere andre podcast sites), bare søg under mit efternavn for Fireside Chat.

søndag den 4. januar 2009

JournalSpace: RIP

JournalSpace: RIP [Sub-titlen: Hvornår er sidste gang dig testet din backups?]

lørdag den 3. januar 2009

torsdag den 1. januar 2009

IAF fly dunke Hamas smugling tunneller i Gaza

 Satellite
� Tidligere, Al Jazeera rapporterede, at Egypten havde lukket grænseovergangsstederne ved Rafah af frygt for en forestående israelske luft strejke.

Kanal 10 rapporterede, at "mange" jetfly var deltager i den anden bølge af angreb på tunneler langs Gaza Egypten grænsen nær Rafah siden Operation Støbte Bly begyndte på lørdag. mere